Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natasz1234

KRIOCHIRURGIA czyli zamrożenie migałka,czy ktoś miał taki zabieg?

Polecane posty

Gość natasz1234

U mojego synka stwierdzono przerost trzeciego migdałka, trzeciego stopnia!Znalazlam fajny gabinet prywatny w mojej miejscowości za wcale nie duze pieniądze w porównaniu do klinik np w Chorzowie, niewiem czy zdecydować sie na taki zabieg czy spróbować leczyć,tylko że takie leczenie potrwa a zabiego jest kilkusekundowy i po sprawie a najwezniejsze ze jest bezbolesny! Czy któras z was zamrażala trzeci migdałek u swojego dziecka,jak w czasie zabiegu i po?jak to wyglada,mam nadzieje ze ktoś pomoże... Dodam ze moje dziecko jest słyszące tylko ma zatkany nos chrapie kaszle i bardzo czesto choruje.

Gość a ja ci powiem co to jest
u mojej córki stwierdzono przerost i zdecydowalam sie na zamrazanie ja placilam 1800zł niestety ale cały dzień trzeba bylo siedzieć w klinice, jezeli znalazlas taniej to jak najbardziej zgłoś sie na wizyte, ja jestem za tym zeby usunąć bo niewiadomo czy leczenie bedzie skuteczne a i tak bedzie trzeba usunac,o czywiscie moze okazac sie skuteczne ale skad masz wiedziec a jednak idziesz,usuwasz i spokój, ocziwiscie moze tez odrosnąć, ale przy leczeniu tez znowu moze sie powiekszyc i tak to jest wkólko w kółko, dlatego jezeli masz taka mozliwosc i kase- usuwaj! dziecko przynajmniej sie nie bedzie meczyc!

Gość natasz1234
dzieki :) a moze ktos sie jeszcze wypowie Przeciez trzeci migdalek u dziecka to bardzo popularny temat, jedni usuwaja drudzy leczą,

mój mały brat w wieku 3lat miał wykryty powiększony migdał. Leczyli go 3mies. i do dziś jest spokój- ma 7lat ja miałam usuwany standardowo całkiem niedawno. Na sali leżałam z dzieciaczkami i one naprawdę nie odczuwają tego bólu jak dorosli. Ja przeżywałam katusze, a te 5,6 latki biegały, śmiały się po zabiegu i dziwiły się, że mnie tak boli :)

Gość natasz1234
Najgorsze jest to ze moze odrosnać zwlaszcza jak dziecko jest alergikiem, i co tu czlowiek ma zrobić najlepiej.