Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość play to shit

LUDZIE NIE BIERZCIE TEL NA ABONAMENT W PLAY!!!!!!!

Polecane posty

Gość play to shit

to złodzieje i oszusci !!!!! przestrzegam was

Gość play to shit
podnosze🖐️

Gość a czemu???
mój mąż ma i jest zadowolony! za to samo w Erze płacił prawie 100zł więcej!

Gość play to shit
play to złodzieje co miesiac do nich dzwonie z jakims problemem i co miesiac to samo chcialam wył usluge nieograniczone rozmowy w play bo za to doliczaja mi 15zł!!! a baba dzis mi mowi ze w ogole do nich nie dzwonilam w takiej sprawie!!! co ciekawe powiedziala ze ani razu!!!! nie ma zarejestrowanych ze mna polaczen czyli nigdy do nich nie dzwonilam za kazde polaczenie na ich biuro place 1zl i a oni chamy odrzucaja moje polaczenia. wczoraj dzwonilam do nich 4 razy i za kazdym razem rozłaczali mnie

Gość a czemu???
my załatwiamy wszystko przez "play24" - nigdy nie było problemów, max 24h czekaliśmy na reakcje..... mąż ma play dla firm,a tam niczego nie doliczają za darmowe rozmowy...

Gość play to shit
jak brałam tel to bylo napisane ze bede przez pol roku placila polowe abonamentu- ani razu nie przyszedl mi rachunek o polowe tanszy to raz 2- mialam miec 120min przez pol roku- nie mam ich w ogole 3-przyszedl mi ostatnio sms ze bedzie pobierana oplata za 50min do wszystkich sieci, te minuty, ktore mialam miec niby darmowe przez poł roku a baba ostatnio mi powiedziala w biurze obslugi jak do nich dzwonilam zebym sie nie przejmowala takimi smsami :O powiedzcie mi prosze, czy jakbym sie skontaktowala z rzecznikiem praw konsumentow to czy on pomoglby mi rozwiazac z nimi umowe bez jakiej kary czy kosztow dodatkowych?

Gość play to shit
ja mam abonament PLAY LONG29 i wiecznie sa z ta siecia problemy:O|

Gość a czemu???
moze spróbuj się najpierw zalogować na ten play 24 - tam się włącza i wyłącza samodzielnie różne usługi, ja zawsze tak robię i nie ma problemów! Dla mnie Era to oszuści - mąz miał 70 zł abonament w tym darmowe minuty a nigdy rachunek poniżej 200zł nie przychodził! teraz ma telefon + mobilny internet 10G, dzwonimy do siebie non stop a rachunki ok 130zł wliczając internet!!! Mój maz często jeździ za granicę Era robiła mu takie numery - że nie mozna sie było do niego dodzwonić- choc miał włączony telefon, a póxniej mu poczta oddzwaniał za co naliczali 3,66 czasem w ciagu kilku minut miał 10 takich połączeń :O stąd te ogromne rachunki, wizyty w biurze obsługi nic nie dawałym niby to wyłączali, a po kilku dniach było to samo :O z playem nie mamy takich problemów!

Gość play to shit
ale ja mam konto na play24 i wyłaczylam sobie ta usluge i mimo to naliczana mam oplate przy abonamencie a jak babie mowie zeby przyslali mi fakture mniejsza o te 15zł albo ja sama wplace na konto tyle ile POWINNAM zaplacic to ona mowi ze zablokuja mi tel:O nosz kuzwa wez tu sie nie denerwuj:O

Gość thytrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
a ja mam i jestem bardzo zadowolona

Gość gość
Uwaga! Oferta tylko dla osób prowadzących firmy: -Nielimitowane połączenia do wszystkich sieci w Polsce na komórki i stacjonarne - nielimitowane SMSy i MMSy do wszystkich sieci - pakiet 2GB Internetu LTE miesięcznie http://telefony.eprofitplus.pl/oferta.php?p=8752

Gość gość
Szit to.ty masz w zebach....chcesz wykalaczke czy w rylo ????