Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aaata

Co zrobić aby przestali usuwać nasze posty????????

Polecane posty

Jesteśmy bezsilne:(:(:(:(:(:(:(od przeszło 6 lat piszemy na topiku "Pięćdziesięciolatki odchudzamy się nadal" jest nas zwarta grupka dziewczyn.............. piszemy o swoich sprawach nie wadząc nikomu .Od przeszło miesiąca nagminnie giną nasze wpisy ,prośby do moderatorów pozostają praktycznie bez odpowiedzi i dalej się dzieje to samo. Co robić ?????????? bardzo nam szkoda stąd odchodzić ale wygląda na to ,że kafeteria przestaje byś poważnym portalem. Ale czy to jest zgodne z prawem ,że tak bez zdania racji można usunąć to co ktoś napisał.?????????? Bardzo proszę wypowiedzcie się na ten temat ,bo praktycznie każdego z Was może to spotkać.

nic nie zrobisz... mój topik o samobójstwach też skasowali :-(

Gość nie wierzysz w Boga
słuchaj, jest na to jedna rada, trzeba się przenieść na prywatne komunikatory i pocztę elektroniczną, ponieważ od dłuższego już czasu na kafe grasuje moderatorka, która jest chora psychicznie i bez powodu kasuje posty i blokuje ludzi. to ich forum, więc w zasadzie mogą sobie robić co chcą. ty jako użytkowniczka możesz się temu przeciwstawić, opuszczając je. im mniej kafemaniaków, tym większe prawdopodobieństwo, że to cholerstwo padnie i wreszcie się skończy moje uzależnienie.

Gość ja wierzę
A co trzeba zrobić, żeby zostać moderatorem ?