Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamilcia.

dostalam od rodzicow audi TT na 18stke i przez to nie mam prawdziwych przyjaciol

Polecane posty

ogolnie nie pochodze z jakies bogatej rodziny,rodzice dlugo zbierali na taki prezent dla mnie. kazdy teraz mowi ze uwazam sie za bog wie kogo w tym aucie i znajomi dzwonia juz tylko wtedy jak chca zebym ich gdzies podrzucila:O jest mi przykro z tego powodu, bo wcale nie jezdze autem calymi dniami, nie opowiadam ludziom ,,bo moje auto to, tamto'' jezdze kiedy musze cos zalatwic a wiadomo ze skoro mam auto nie pojde na autobus :O i kazdy mi teraz dogryza :(

no to juz sie pochwaliłaś, wszyscy wiemy a teraz napisz , jaki jest PRAWDZIWY powód tego, że ludzie Cię nie lubią

Gość haha jak bym czytala
o sobie, tez dostalam na 18stke tetetke :P i mam tak samo , jestem teraz tylko fajna dlatego bo mam auto, ale skoro oni sie odwrocili to ja tez im powiedzialam ze mam ich w dupie i sie nie przejmuje :)

Gość ptysiowa 76764
zazdroszcza ci lub mysla ze jestes od nich lepsza

Ewa, 33 hahaha, szybko ją rozkminiłaś...:-D

ptysiowa 76764 zazdroszcza ci lub mysla ze jestes od nich lepsza jest lepsza, bo wyżyłowała rodziców z kasy na auto-zabawkę? no proszę Cię....

wszyscy kogo uwazalam za przyjaciol sie odwocili :O zostala mi tylko jedna kolezanka . przykro mi jest naprawde :(

ja o nic rodzicow nie prosilam ! sami od siebie sprawili mi taki prezent, ale pewie jak by mi malucha kupili to wszystko bylo by ok

ale ja Ci nie robię przeciez wyrzutów odpowiedziałam tylko komuś innemu, który bzdury pisze a Ty... cóz... zastanów się, dlaczego masz tylko jedną koleżankę... chociaż nie mówię, że to źle lepsza jedna, ale taka prawdziwa, niż, jak się okazuje, tłum pseudo-koleżanek ale skoro Ci to przeszkadza, to zastanów się, dlaczego tak jest bo posiadanie/nie posiadanie samochodu to nie jest żaden powód

Gość asdffff
Ciekawe czy byłybyscie złe na swoich rodziców, gdyby Wam kupili takie auto :] śmiem się domyślac iz nie! Nie załuj dziewczyno takich przyjaciól bo nie byli nimi w takim razie naprawde.

Gość buritto
Cux...Ciekawi mnie jak stuknięta jestes...:) Mam mame nauczycielke wiec cos o tym wiem Autorko...Jesli to prawda...Sprzedaj bryke i kup skromniejsza albo znajdz znajomych z podobnymi wózkami. Nie ma sie co przejmowac. Najbardziej bezinteresowna jest zawisc, złosliwosc i zazdrosc

Gość a wiesz co ci powiem
teraz sie okazalo ze to nie byli prawdziwi przyjaciele, sama osobiscie znam pare osob ktore tez dostaly od rodzicow cos cenniejszego i ludzie byli poprostu zazdrosi i tak samo zaczeli dogryzac itp. to jest zazdrosc! ludzie tacy niestety sa jak ktos cos ma a oni nie maja

wlasnie tez myslam zeby sprzedac auto ale rzodzice powiedzieli ze prezetu sie nie sprzedaje i ze jak mi nie pasuje to oni moga nim jezdzic

Gość jijio
twoi rodzice sa niepowazni. Dziecku daje sie wedke, a nie rybe. W zyciu nie kupilabym na 18stke dziecku nowiutkiego samochodu, nawet jesli byloby mnie stac na wypasiona bmke:O

Gość WDR - Wujek Dobra Rada :)
TT to chujowy samochód trzeba było poprosić o Audi R8 GT