Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmsss 25

Jaka fryzura żeby zwiększyc objętość włosów, podnieść u nasady ..

Polecane posty

Gość mmmsss 25

Mam włosy za ramiona, cierpliwie zapuszczałam i chciałam mieć długie ale niestety bardzo wypadają ,są cienkie, czuje że jest ich coraz mniej. Włosy są lekko falowane, czyli te najgorsze- ni proste ni kręcone ;) są tej samej długości. Dotychczas czesałam się do góry, w kitke ale zawsze musiałam je nieco podtapirować żeby nie być taka ulizana i 'płaska'. Głowe myję codziennie więc nie chce aby była to fryzura która wymaga długiego układania oraz nie chce ścinac ich bardzo krótko, max do ramion :) Mam swój jasny brąz, może zrobiłabym jakiś kasztan :) Twarz mam hm..normalną ;) czoło dobrych rozmiarów hehe, nie jestem pyzata.

Gość u mnie to samo zz
idz do fryzjerki tylko najlepiej do mlodej dziewczyny,ja mialam takie beznadziejne wlosy poszlam do fryzjerki i powiedzialam ze chce je z przodu ladnie wycieniowac i stylu jakos podciac tak zeby je podniesc do gory i super mnie podciela teraz tylko po umyciu podkrecam je na lokowco-suszarce i super mi sie ukladaja ,obciela mi z 5 cm bo mialam takie strąki ze hej

Gość Eweeliinaaa
Pocieniuj sobie włosy, tak aby górna warstwa była dłużasz a pod spodem wlosy byly nieco krótsze:) Miałam tak jakiś czas i bylam zadowolona z takiej fryzurki

Gość mmmsss 25
ja sie tylko boje ze jak dam grzywke tak od połowy głowy, od czubka prawie, taką grubą (jak na moje włosy) to ze reszty mi niewiele zostanie i jak babka mi to wycieniuje (żeby podnieść) to juz w ogóle nic nie będe miała na głowie. normalnie tak mnie wkurzają te włosy :)

Gość ania marecka
Świetnie sprawdza się HB Jeunesse, szampon powiększający objętość włosów - u mnie zmiana diametralna, przede wszystkim włosy ponownie wyglądają ładnie, powrócił odpowiedni połysk, a przede wszystkim włosy rzeczywiście zyskały na objętności.