Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gmaja

POROD W LODZI w MADUROWICZU

Polecane posty

WITAM czy sa możn tu dziewczyny ktore rodzily w madurowiczu?? Opiszcie jak wyglada tam porod i czy byscie sie jescze raz zdeydowaly tam rodzi. Bo mam dos duzy dylemat, bo oraz gorsze opinie slysze o tym szpitalu. Chociaz o Rydygierze same zle opienie slyszalam, o CZMP - bardzo rózne a kopernika Sam pracujacy tam llekarz mi odradzil. Aha ja bym chciala porod rodzinny

Gość autorko ja tam
rodziłam i nie polecam:(niestety

Gość gryczka
Ja Ci powiem, że się dowiadywałam. Na poród rodzinny podobno Kopernik najlepszy, ALE pod warunkiem że nie będzie komplikacji. Bo tam jest poród aktywny, ochrona krocza, fajna atmosfera itd, ale sprzętu do ratowania życia noworodków np. nie ma. Ja za 3 tygodnie będę mieć cesarkę ze względu na wskazania okulistyczne i zdecydowałam się na Madurowicza dlatego, że jest najbliżej mojego miejsca zamieszkania :-p Ogólnie powiem, że niedawno rodziła tam koleżanka (niestety skończyło się awaryjną cesarką) i była bardzo zadowolona. Choć podobno opieka poporodowa jest średnia. Poczytaj opinie na Rodzić Po Ludzku.

rodziłam w madurowiczu w lipcu. Sam poród - w miarę ok. Tu się nie ma czego czepiać, choć nacinają rutynowo. Gorzej z opieką poporodową - często trzeba sobie samemu radzić z dzieckiem, o wszystko prosić. Ja się czułam jak kula u nogi i że tylko przeszkadzam.

Gość ajja rodziłam
w Rydygierze pięć tyg temu i jestem bardzo zadowolona opieka super i poród też

błagam Was o bieżące informacje Dajcie znać jak to teraz wygląda ..... kwestia położnej , koszuli, nacinania krocza itp - będę wdzięczna za wszystkie info - pozdrawiam