Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yellow1111

Czy to może być ciąża?? prosze o porade..

Polecane posty

W skrocie opisze wszystko od początku... brałam yasmin przez dwa lata i potanowilam zrobic 4 misieczną przerwe. Po 4 mieiacach wrocilam na yamin, z tym ze rozpoczelam pierwsze opakowanie 7 dnia cyklu, nastepny okre wypadalbymi w dziens lubu znajomej, wiec chcialam przesunac, od 2 tabletki kochalam sie z moim chlopakiem, ok 3 razy dziennie przez natepne 3 dni bez dodatkowego zabezpieczenia , byly to moje dni plodne... jednej nocy przesadzilam z alkoholem i skonczylo sie wymiotami (co moze tez wplynac na dzialanie pigolek) w tej chwili minelo juz 11 dni od kiedy uprawialismy sex, jetem na 20 dniu cyklu, od 2 dni znacznie powiekszyly mi sie piersi i sa niesamowicie bolesne, dotego dzis rano zauwazylam na bieliznie ze mam lekkie plamienie, bylo to jednorazowe. pomyslalam o ciazy wiec zrobilam dzisiaj test ktory pokazal ze nie jestem, jednak moglobyc za wczesnie na wiarygodny wynik... moim zmartwieniem jest tylko to ze dalej biore tabletki any i boje sie ze jesli jestem w ciazy to zaszkodzi to dziecku... niewiem co mam robic, czy dalej czekac i kontynuowac anykoncepcje czy prawdopodobnie jest to ciaza i odrazu przerwac. czy w tak szybkim czasie mozna dostac bolu piersi ??? slyszalam ze przy zagniezdzeniu mozna miec znikome plamienia... blagam o jakies opinie

kochana kazde plamienia trzeba konsultowac z lekarzem jesli byla bys w ciazy to jest bardzo niebezpieczne a moze to po prostu @