Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukacie a nie znajdziecie

Jestem ideałem - dobrze mi z tym :)

Polecane posty

Zaraz powiecie,ze jestem pusta ale co tam ,mam sie czym chwalic: Jestem ładna , nawet bardzo to moja wizytowka jestem wlasnie na drgim kierunku studiow nigdy nie bylam konfliktowa, zawsze unikam takich sytuacji, pomocna, mila, grzeczna, uczynna, nie mam zadnych ''fochów'' , mam duzo zainteresowac ,ale moge sie do kazdego dostosowac, lubie pokaznawac nowe rzeczy :) gra w koszykowke w w deszcz? nie ma problemu:) trzeba sie uczyc nowych rzeczy

super:)

:)

nie ma to jak z wielkim przeswiadczeniem o prawdziwosci swych słow subiektywnie opisywac siebie :P

Gość sdsdsddsdsdsdssdsdsdsadadadada
a teraz mozesz juz odejsc od komputera i wziasc te smakowite neuroleptyki co zalecil ci przemily pan psychiatra bo widze ze ci sie pogarsza i masz nawroty :classic_cool:i nie zapomnij o lekach oslonowych bo nie dosc ze mozg ci siadl i masz urojenia to jeszcze zolad ci padnie i wtedy bedzie zonk :classic_cool:

zmartwie cie, ale nie biore zadnych lekow :) jedynie witamine c:)

dlugo juz bierzesz te proszki?:classic_cool: jak z pare miesiecy i nie pomagaja to powiedz lekarzowi zeby ci zmienil :classic_cool: albo polecam lobotomie-po tym napewno juz nie bedziesz miec urojen ani schiz :classic_cool: aaaa i koniecznie zmien dilera na takiego ktory sprzedaje dragi z mniejsza zawartoscia chemi:) te roslinne nie beda dawac az takiego odlotu:classic_cool: wtedy napewno nie bedziesz widziec tego co widzisz a czego nie ma:classic_cool:

a jak i to nie pomaga to zbadaj se mozg-idz na tomografie:( przy skorupiakach mozgownicy tez sa niestety urojenia :classic_cool: inaczej nie potrafie ci pomoc ale mam ogromna nadzieje ze chodz w minimalnym stopniu pomoglam i wybierzesz sie na te leczenie lub zmiane w leczeniu:) pozdrawiam

Zapomniałaś o swojej największej zalecie: skromności! No i brakuje Ci błyskotliwości, bo sztuką jest umieć powiedzieć o sobie w superlatywach, tak, żeby odbiorca spojrzał na Ciebie z podziwem, ale nie czuł się jak przy kimś, kto "patrzy z góry"