Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cza cza

słabe strony- rozmowa kwalifikacyjna

Polecane posty

Gość cza cza

czesc jutro mam rozmowe o prace, w waznej firmie na wysokie stanowisko, przygotowywuje sie do rozmowy, ale... wiem ze padnie pytanie o moich mocnych i słabych stronach. Codzi o to, że słabych nie mam, poradzcie cos, bo nic mi do głowy nie przychodzi a cos podac musze zeby nie wyszlo ze idealizuje sama siebie,, wiec prosze o napisanie chociaz jedej sensownej słabej strony to jakos podciągne pod siebie

Gość cza cza
no dalej!

Gość pierwsza...
pracoholizm skrupulatność upór

Gość cza cza
up up up

Gość hehe to chyba do jakiegos
pierdolca kto przy zdrowych zmyslach pyta na rozmowie dotyczacej pracy o slabe i mocne strony czy inne gowno? trzeba miec cos z glowa

Gość moze brak skromnoci
nadmierna pewnosc siebie pyszalkowatosc nieumiejetnosc formulowania mysli?

w waznej firmie na WAZNE stanowisko nie zadaja dennych pytan jak to w temacie !!! takie durne pytania zadaja tylko ludzie nie majacy pojecia o przeprowadzaniu rozmow kwalifikacyjnych, na malo WAZNE stanowiska....

Gość ewaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
slabe strony: szybko dochodze.. :-P

moze brak skromnoci - skromnosc jest cecha pozadana.... nadmierna pewnosc siebie - osoby z wygorowanym ego sa raczej upierdliwi jako podwladni pyszalkowatosc - po cholere na pyszalek? a poza tym co to za slowo? nieumiejetnosc formulowania mysli? - po co nam debil ktory nie umie sie wyslowic?

Gość cza czaaaaa
nie kochanie, jakbys miala pojecie o przeprowadzaniu rozmow wiedzialabys ze pytania sa podzielone na 3 kategorie, w tym te nic nie wazne, wtedy rozmowcy buduja i stwarzaja opinie o drugiej osobie, pierwsze wrazenie jest najwazniejsze

po 1 nie jestem twoim kochaniem po 2 skoro tyle wiesz o rozmowach to po co zadajesz takie pytanie na forum? po 3 na wazne stanowiska nie korzysta sie z metod pozal sie boze szanownych HR-owcow tylko rozmawia jak powazni ludzie o doswiadczeniu, oczekiwaniach itd pytania z cyklu "slabe mocne strony", "narysuj ptaszka", "jak widzisz siebie za 5 lat", oraz odwieczne "opowiedz cos o sobie" - uslyszysz zawsze od cudownie wykwalifikowanych HR-owcow przeprowadzajacych rekrutacje na stoisko miesne w tesco itp

Gość cza czaaaaa
widac ze w wielu rozmowach nie uczestnuczyłas :D znam sie na tym, ale szukam jak najlepszej odpowiedzi zeby nie zbudowac zego wrazenia, a forum jak wiesz od tego jest :D i nie martw sie o doswiadczeniu sa doskonale poinformowani :)

Gość Psts
Powiedz, ze kiepsko dajesz sobie rade w kuchni. Jest to slaba strona, ale o ile nie startujesz na szefa kuchni, to nie przeszkadza ona w wykonywaniu obowiazkow na danym stanowisku.