Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Jakbyscie planowaly kilkoro dzieci, w jakim wieku chcialybyscie urodzic ostatnie

Polecane posty

???? Ja mam 33 lata, 3 dzieci i maaaaarze wrecz o 4 malenstwie. Ale mysle sobie, ze juz za stara jestem, zwlaszcza, ze ze 2 lata musialabym poczekac :-O

serio? a nie myslicie, ze to troche krzywdzenie dziecka? Tacy starkawi rodzice???

mama mojej koleżanki ostatnie urodziła mając 41 lat ( w sumie dzieci ma 6, najstarsze 28 lat, najmłosdsze 9 lat)

biorąc pod uwagę fakt że pierwsze dziecko planowałam przed 25rż a urodziłam w wieku 29 dopiero to teraz juz nie planuję :). 40 lat to nie jest starość ;). Wiem, kobiety rodzą w wieku 20 lat i w moim wieku mają dzieci 10 letnie, ale nie każdy tak ma, nie zawsze jest tak jak byśmy tego chcieli:)

Czekam teraz na drugie dziecko. Jak urodzę będę mieć 27 lat. Nie chcę więcej dzieci. Ale gdybym teraz się nie zdecydowała a chciałabym mieć drugie to na pewno nie później niż gdybym miała 30 lat. Moja koleżanka ma grubo po 30 (wręcz przed 40) i dopiero teraz planuje 1wsze dziecko, zawsze twierdziła że "matka przed 30" to głupia małolata, która nie poznała życia a chce się bawić w macierzyństwo. Ja się z nią nie zgadzam, ale każdy ma prawo do własnej oceny.

ja mam 33 lata, dwójkę na swoim koncie i być może za jakieś 3 lata skusimy się na trzecie, bo o trójce zawsze marzyłam... mąż też jest za, tylko on pod warunkiem, że będzie to chłopiec... :) a dbać o siebie to dbam i teraz (przynajmniej tak mi się wydaje), pracuję, się realizuję... dzieci to nie przeszkoda...

Mam 25lat, jedno dziecko. Teraz chce wrócić do pracy, pożyć trochę po swojemu-kolejne za 10lat a co z tego wyjdzie zobaczymy;)

Gość mckcmkdc
u mnie na wsi jest dziewczyna 30 lat i ma 7 dzieciakow hehe pierwsze urodzila w wieku 16 lat i z tego co wiem to staraja sie o kolejne . Brak warunkow mieszkaja w 2 pokojach lazienka i kuchnia wsppolna z jej tesciami .Moim zdaniem to przegięcie

Gość -Aneczka-
Mam 27 lat 1 dziecko, i myśle że może za 2 lata skusze się na kolejne.

Gość gryczka
Hmm, nie wiem... Mam 27 lat skończone, niedługo urodzę pierwsze dziecko (chciałam trochę wcześniej, ale tak wyszło...). Za jakieś 2 lata chcielibyśmy się postarać o kolejne i pewnie na tym koniec. Gdybym miała mieć więcej to ostatnie myślę że nie później niż koło 36 roku życia.

Gość co wy mowicie
pierwsze i zarazem ostatnie chciałabym urodzić przed trzydziestką

Gość hipokrtyzkakk
w anglii to rzadko kto ma PLANOWANE dziecko przed 30...... ja znam mase anglikow co mieli dziecko po 40

zawsze mówiłam sobie ze do 30 i zamykam interes :P a teraz mam 27 i im blizej to tak myśle że może do 35...

Gość glisglowe
ja mam 29 prawie a jeszcze nie jestem maumusia niestety