Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 555330001

Chcę zyc ale nie mam siły

Polecane posty

Gość 555330001

Chodzi mi o moj stan emocjonalny, psychiczny, nie wiem czy to depresja czy innae zaburzenie ale kwestia jest taka że ja chcę zyc ale nie ma siły Nie mam mysli samobojczych, co prawda nigdy nic mnie w zyciu dobrego nie spotkało, zawsze mialam pod gorke od kąd pamietam, zero plusow, same minusy, to mimo tego jestem spragniona jakiejkolwiek dobrej wiadomosci, dobrego slowa, dobrych chwil w moim zyciu, głęboko wierze ze to nastapi, co prawda nie jestem wierzaca, ale moze cos z nieba spadnie na moj pechowy los Ja nie mam siły dalej zyc, nie chce sie poddac, walcze, zyje moze nierealistycznymi marzeniami ze bedzie kiedys ok, to mnie trzyma na duchu acz kolwiek co roku jest gorzej, co roku, nigdy nie uslyszalam tak szczerego dobrego slowa, nie mialam fajnych przezyc, szczesliwego dziecinstwa Boje sie miec dzici, emocjonalnie jestem skamieniala, zabetonowana sciana, nawet młot pneumatyczne na mnie by sie złamał Tak sobie to pisze, nie chce abyscie sie uzalali, pisali sztyczne te slynne slowa, bedzie dobrze, albo ze przesadzam, Nie wiem dlaczego mam jeszcze te marne checi, marne ale są, za to siły brak, jak nabyc siłe do zycia?? jedno jest plus ze sa chęci , jeszcze sił brak

Gość fdsafasd
większość ludzi żyje nadzieją że będzie lepiej z małymi przerwami na momenty w których naprawdę jest im dobrze czy naprawdę takie nadzieje się spełniają - w zdecydowanej większości nie.

Gość jeszcze ile tych tamatów
założysz?

Gość 555330001
a ty Downiku tam wyzej myslisz ze ja tylko jedyna pisze na ten temat?? jak tak to gowno o zyciu i ludziach wiesz, wyjdź z przed kompa i rozejrzyj sie dookoła co sie z ludźmi teraz dzieje, w jakim są stanie Pisze po raz pierwszy wogole na kafe, jeszcze dwa dni temu nie slyszalam o czyms takim jak kafe,natrafilam tu przypadkiem ,nie segreguj mojego jednego postu jako wszystkie podobne tematyki przezemnie napisane Jeszcze raz powtarzam, zaczerpnij wiedzy chociaz o ludzaich, nie jestem jedyna osoba z tymi uczuciami i emocjami, widac ze reszte masz głeboko w dupie