Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ide na diete

Co jeść w pracy będąc na diecie? poradzcie...

Polecane posty

Gość ide na diete

zazwyczaj jem kanapki ktore robie w domu, albo płatki z jogurtem naturalnym. ale teraz chce zrezygnowac z bialego pieczywa, a codzienne jedzenie platkow z jogurtem jest nudne. co proponujecie

Gość Lilly Evangeline*_
to jedz pełnoziarniste pieczywo - podkreślam pełnoziarniste a nie ciemne, ktore nie zawsze idzie w parze ze zrowym i małokalorycznym.

Gość magddaaaaksdfj
jabłko , lub jakies inne owoce, wafelki ryżowe, ciemne pieczywo bez masła z plasterkiemnp chudej szynki lub warzywami sałatka warzywna przyrządzona w domu no i pij duzo duzo wody a zobaczysz ze nie będzie ci se chciało tak jesc ;) powodzenia

Niedawno schudłam dobrych parę kilo: zero słodyczy i jedzenie najpóźniej 4 h przed snem. Co do pracy: właśnie jogurty (też do picia), płatki, musli, otręby, pieczywo chrupkie i wafle ryżowe, sałatki robione w domu i zabierane w pudełkach, jajka na twardo, filet z kurczaka w folii aluminiowej, warzywa: papryka, pomidory, ogórki. Zależy też gdzie pracujesz. Jeśli masz mikrofalówkę to w ogóle super (tzn. w pracy wygodnie). Mimo schudnięcia zostały mi te "dobre" nawyki żywieniowe:)

Aaaa dużo wody do oszukania żołądka i w chwilach kryzysu blonik z ananasem. Mój żołądek dawał się oszukiwać:)

ja nie jadłam słodyczy, w sumie i tak rzadko je jadam, do pracy brałam jogurt naturalny i kupowałam musli. Nie jadłam chleba i pilam duzo wody lub zielonej herbaty ewentualnie czerwonej typu pu-ehr. Codziennie też brałam owoce.