Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

masza000

od ilu lat tu zagladacie?

Polecane posty

ja od 3ech z przerwami i ciagle zaczarniam sobie nicka a potem zapominam haslo i pizdziec znowu

Gość latifa latifa
od roku, ja i latifa jestem i aafisia, nie chce miec czarnego nicka-mam arato-ale musze sie logowac i to jest nieporeczne jak dla mnie

Gość ja generalnie od około 3 b3dzi
ALE! mam, czy raczej miałam, tyle czarnych nicków że ho ho! :D ale to nie projekty żadne, tylko dla jajec było. a generalnie na stałe to używałam ze 3 co mnie pod nimi znali

Gość kawa aa
prawie od 4 lat

Gość sraczkoponczo
jestem tu od czerwca 2009 i sie głownie podszywam

Gość
od połowy października

ja nie lubie zmieniac czarnych ale musze bo zapominam haslo i na poczte tez zreszt i tak potem musze bo lubie tu sobie popierdolic głupoty bez sensu ale ip tez miewam rózne;p

Gość polehka
od (chyba) przeszlo 6 :O stracilam juz rachube

Moi dziadkowie przed wojną siedzieli na kafe, rodzice również, a gdy miałem 3 latka, brali mnie na kolana i uczyli technik podszywu. Już od najmłodszych lat trenowali mnie na kafe-agenta. Dziś mogę do woli zmieniać osobowość i przybierać najróżniejsze pomarańczowo-czarne formy. Moje dzieci także otrzymają niezbędną wiedzę, jak radzić sobie w kafe-terenie i nie ulegać prowokacjom. Kafe jest moją rodziną odkąd pamiętam i nie wyobrażam sobie egzystencji bez kafe-świata. Będę z Wami do końca świata (czyli do 10 listopada) i jeden dzień dłużej ;-)

ja nawet czasem z teliefonu obczajam :D a w ogole to mam ciezka prace do ogarniecia i mi sie wcale nie chce

Gość latifa latifa
masza-napisalas ze miewasz rozne ip....gdybym ja miala, to bym dzisiaj dnia na mysl o policji nie zmarnowala...zazdroszcze...dobra juz nie truje, bo juz chyba wszstkim opowiedzialam co narobilam

ja nie wiem dawaj. za dwa miesiace dopiero sie wyprowadzam wiec mogliby mnie chwycic :P

Gość a jjaaaa
6 lat