Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takierzeczysiedzieja

Czy któraś została wykorzystana przes faceta i porzucona ?

Polecane posty

Od miesiąca spotykałam się ze starszym od siebie mężczyzną różnica wieku 13 lat. Jestem mlodą i atrakcyjną ale nie głupiutką 20-parolatką. Przyznam się zaimponował mnie swoją osobą. Przystojny, mądry jest prawnikiem. Codziennie rozmawialismy ze sobą na fb. Mówił o wspólnym wyjeździe na narty i sylwek troche mnie to przerażało ale ok. Niedawno rozstałam się z chlopakiem bylismy 4 ze sobą i w sumie od samego poczatku nie chcialoam sie angazowac ale... sprawy przybrały inny wymiar. Po drugiej randce wyjechalismy spalismy ze soba, spełnialismy swoje fantazje erot. Zabierał mnie na zakupy tzn nie chciałam zeby cos mi kupował ja mu pomagalam dobierac stroje.Wspólny szampan, filmy w łózku. Po tym wszystkim jeszcze normalnie sie odzywał. Oczywiście bralam pod uwagę , że od momentu kiedy wyjde z pociagu nie bedzie sie odzywac bo mu tylko o seks chodziło. Rozmawiał potem ze mna normalny kontakt był. Zapytał się kiedy kolejny raz się widzimy, kiedy ja go odwiedze itp itd. Przyszła sobota miał przyjechać miałam wolne mieszkanie a wczesniej w smsach pisał jak bedziemy sie kochac. Napisał że nie przyjedzie i się teraz od tego momentu nie odzywa. Siedze na fb unika mnie raz coś mu napisze nic zobowiązującego np miłego wieczoru i tyle. A widze że sobie postuje z inną jeszcze młodszą. Co było nie tak ???? Nie rozumiem starszych facetów koles ma 36 lat i nie szuka kobiety na stałe wybiera sobie partnerki ???? Jest szansa że kiedyś sobie przypomni o mnie. Przyznam się zaczeło mi juz troszke....zależeć

Gość gfhfhdhfddhhg
szkoda tracić twojej energii na takiego typa, bo po co, żeby go potem nonstop pilnować i szpiegować z obawy, że ma inna?

Gość a co sobie myślałaś
facet w wieku 36 lat to zazwyczaj ma już żonę i dwójkę dzieciaków, albo jest już rozwiedziony i ma alergię na rówieśniczki i stałe związki być możre ten twój pan prawnik miał akurat jakiś wyjazd służbowy w twojej okolicy a teraz nie ma czasu bo musi pilnować rodzinki

a na sylwestra z kimś musi isc chyba że jest tak zajebisty i niepowtarzalny że w ciagu miesiaca znajdzie sobie nową...

a nA sylwestra z kimś musi isć chyba że jest taki zajebisty i niepowtarzalny żeby sobie w ciagu miesiac owinac wokół palca nową... a moze sobie ze mną tylko pogrywa sprawdza mnie czy jestem łatwa moze ise odezwie ?? Jak myslicie ?/

Gość Tiaaaa
jak flirtuje juz z inną to raczej marne szanse ,ze mu zależy na Tobie:( Czy kiedyś sobie przypomni o Tobie? możliwe ,ze tak ale raczej bedzie chciał sexu nic wiecej widac ewidentnie ,ze nie spieszno mu do zwiazku lecz szuka tylko przygód.:( Przykre ale prawdziwe

Gość Tiaaaa
Skoro flirtuje juz z inną to świadczy o tym ,ze szuka wyłacznie przygód i nie spieszno mu do związku. Czy sobie przypomni? mozliwe ,ze tak ale wróci po kolejną "dawkę" sexu. Nie zadręczaj się ty nie zrobiłas nic złego. Niestety trafiłaś na nieodpowiedniego typa.

Gość senna***
nie no :O dziewczyno wyładował sie koleś i ma młodszą :P Tak sie konczy brak profesjonalizmu :O

Gość vdfdgd
latwi do poznania sa tacy faceci - zazwyczaj dobrze ubrani pewni siebie wszystko fajnie pieknie prawnik ambitny samodzielny szczesliwy coz same zalety... niestety jedna wada - szuka tylko sexu a tylu spokojnych normalnych tez wyksztalconych pracujacych ale nie kobieciarzy na swiecie - oni szukaja zwiazku myslec kobiety troche chociaz i bedzie dobrze

Gość nie naiwna ale głupia jesteś
A czego ty się spodziewałaś po takim kolesiu?

Poznaliśmy się przez internet, zaczelismy sie spotykać, ciagle mnie komplementował, zabierał w różne miejsca, kupował kwiaty. Zauroczyłam się, poszliśmy do łózka, jeden raz, drugi, po czym stwierdził, że chyba jednak kocha swoją eks.:O:O:O

Gość takie tam przemyślenia
W którym miejscu cię wykorzastał ?? Bo z tego co pisałaś to chętnie z nim seks uprawiałaś. Nie pasisz mu albo bardziej prawdopodobne, że gość sobie szuka takie jak ty młode panienki na kilka dni.

Gość przeszłam dokładnie to samo
poznalismy się w necie, odległość 1000 km,inne kraje, były spotkania, potem dłuzsze wizyty i łóżko, nic z mojej strony to raczej facet mówil głośno o planach,przedstawil mnie mamie i znajomym,niby wszystko bylo ok i nagle cicho, zadzwonił zapytał co słychac,no po pa kochanie odezwe się wieczorem na skypie i nic,zero, żadnego telefonu ani wytlumaczenia dlaczego ,Kto rozumiem facetów dlaczego tak robia,wystarczylo powiedzieć "przepraszam cię ale nie widzę nas razem w przyszlości" ot wszystko, twój równiez postapił nie fer,móg poprostu napisac ci coś (jakby na odczepnego ale miłego) że nie chce się juz z toba spotykac i tyle, tym bardziej że byl to chyba krótki nie zobowiązujący romans

Gość MistrzDrugiegoPlanu
Jestem troche młodszy od tego faceta, ale powiem wam, że jedynie co by mnie mogło połączyć z taką 20 kilku latką to tylko sex i nic więcej. Gówniary niczym innym nie są w stanie zaimponować. Naiwność życiowa, "dziecięce" tematy typu studia itd. Mógłbym wkręcać takie laski w ynteligentne tematy, wyjazdy, szał jaj, coco jumbo itd. Na ruchanie tylko. Dostane co chce i nara. Potem nie ma już magii, nie ma z czego odzierać. Żadnych uczuć to nie ma związku.

"Nie rozumiem starszych facetów koles ma 36 lat i nie szuka kobiety na stałe wybiera sobie partnerki ???? Jest szansa że kiedyś sobie przypomni o mnie. Przyznam się zaczeło mi juz troszke....zależeć" ja mam 30 i w tym wieku już sie nie wierzy w znalezienie tej jedynej myślę, że spokojnie znajdzie na sylwestra, jeszcze kupa czasu

Gość Magdalenaaa88888
faceci po 30stce są już po przejściach i to poważnych , oni nie wierzą w bzdury że znaleźli ideał, że to jest ta jedyna i nie mają w planach ślubu i nie są tacy naiwni i nie daja się tak łątwo zmanipulować na babskie sztuczki

Gość Magdalenaaa88888
a jak facet ma ponad 40 lat i jest żonaty to dopiero ogląda się za młodymi dupami, często takie romanse kończą się rozwodem i rozpoczęciem nowego etapu życia przez faceta który po 40 przeżywa kryzys wieku średniego.. itd Jak ten 36 letni facet autorki przekroczy magiczną 40stkę to może i o niej sobie przypomni:P bo wolni 40latkowie którzy byli kiedyś po przejściach w wieku 30 paru lat zaczynają myśleć o stabilizacji z racji wieku (czyt: niedługo będa starymi dziadami) :P:classic_cool:

Gość Magdalenaaa88888
a zresztą faceci po 30stce wiedzą że mają wtedy największe branie wśród bab bo zrobili karierę, wyprzystojnieli, mają $$$, po prostu przebierają jak im się podoba , czasem oni takim zachowaniem leczą kompleksy i urazy powstałe w czasach gdy byli 20letnimi pryszczatymi gówniarzami:O

"Magdalenaaa88888 a zresztą faceci po 30stce wiedzą że mają wtedy największe branie wśród bab bo zrobili karierę, wyprzystojnieli, mają $$$, po prostu przebierają jak im się podoba , czasem oni takim zachowaniem leczą kompleksy i urazy powstałe w czasach gdy byli 20letnimi pryszczatymi gówniarzami" hmm, coś w tym jest :) kiedyś sie było olewanym to teraz można poolewać

Gość kqoj
pechowiec.gif