Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia___26

wiecie co jest najgorsze po rozstaniu?

Polecane posty

Gość Asia___26

.. sytuacja gdy Ty rozpaczasz, a on nie... Gdy sobie przypomnę jakim ciosem było dla mnie rozstanie, jak zbierałam się miesiącami, nie miałam ochoty wstawać z łóżka, spałam jak najwięcej żeby nie myśleć, a gdy nie spałam - płakałam, piłam w samotności, byłam całkowicie wyłączona z życia, oddałabym wszystko za chociaż jeden dzień z nim... a on w tym czasie bawił się, poznawał dziewczyny, jedną bardzo szybko zapłodnił a teraz tworzą szczęśliwą rodzinkę - to właśnie to boli mnie najbardziej. Nie samo rozstanie, nie złe rzeczy z czasu związku, tylko właśnie to, gdy przypominam sobie jak cierpiałam, a on dla kontrastu - wcale. To boli, bo uświadamia że wcale nie było się taką ważną...

Gość masz racjęę
:(:(

Gość fgbvdszgfb
no niestety, tak bywa :(:(

Poznasz wkrótce kogoś wartościowego i będziesz szczęśliwa, a o byłym przestaniesz myśleć, zostanie tylko pogarda dla niego ;)

Gość GDN-on
Asia___26 a nie czujesz takiej jakby ulgi , że ten z którym byłaś i liczyłaś ze jest tak samo wartościowy...kochający i czuły...okazał się zwykłym palantem...że z kimś takim chciałaś związać się na całe życie...a uwierz mi dzisiaj bez rodziny dzieci , doświadczeń, wspólnych lat i kredytów...łatwiej znosić takie porażki...powodzenia głowa do góry

Gość kurccccc
masz w 100% rację. Mnie zostawiła dziewczyna, by tydzień później wyjechać na wycieczkę i szaleć z jakimś kolesiem, potem z kolejnym a teraz to juz nawet nie wiem. Jest dla mnie wspomnieniem, ktore powoli blednie, ale bolało i czasem teraz też cholernie boli, że okazałem się dla niej nikim ważnym, że te wszystkie słowa, gesty, plany - to wszystko było puste i bez znaczenia. To jest okropne, że masz świadomość, że tak naprawdę po stracie cierpisz tylko Ty a ta druga strona żadnej straty nie czuje a może nawet twierdzi, że coś zyskała.

Gość fhfhf
trzeba bylo brac niesmialego albo porzadnego

Gość porzucony ja
Tak , ja chociaż jestem facetem odbieram to podobnie . Ja cierpię a ona się bawi , a moja miłość pomału zaczyna zmieniać się w nienawiść , za to że zadała mi tyle bólu . Ale zauważam jeszcze jedną ciekawą rzecz . Spotykam się z nią , rozmawiamy i zaczynam zauważać że wszystkie te cechy które w niej kochałem - szczerość , oddanie , spontaniczność - gdzieś znikły ,albo ukrywa je pod jakąś szczelną maską . Właśnie uświadamiać sobie zaczynam , że z tej kobiety którą tak bardzo kochałem , właściwie zostało już tylko ciało i zapach , taka tania chińska podróba , ze sklepu za 5 złotych

Gość głucho wszędzie
najgorsze to jest to jak on zaczyna na nowo ciebie 'podrywac' jak gdyby nigdy nic; wtedy kiedy już się w miarę pozbierałaś po rozstaniu a on się wyszalał. On się stara, stara i jest znowu z tobą i rzuca ciebie w perfidny sposób. mam dosyć facetów. to ja pierwsza go rzuciłam