Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daremna mama

w co sie bawic z dwulatka

Polecane posty

Gość daremna mama

piszcie mamy w co sie bawicie z dwulatkami ja dzisiaj doslowie mam ochote uciec od mojej corki do poludnia, mi na zlosc, kopnela w wiadro z wodą troche wybrzuszyło panele poradzcie mi w co sie z nia bawic bo nie mam juz pojecia

Gość megadada
w seks

Gość ___rodzice__
Wiek przedszkolny to szczególny okres w rozwoju dziecka. Do 6 roku życia następuje rzeczywisty rozwój mózgu. Im młodsze jest dziecko, tym szybciej przyswaja nowe informacje. Im później je przyswoi tym dłużej będzie trwał ten proces i będzie coraz trudniejszy. Niestety często nie zdajemy sobie z tego sprawy. Dlatego chcemy Państwu pomóc i zaproponować zestawy, pomoce naukowe do stymulacji dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym. Produkty naszej firmy wspomagają wszechstronny rozwój dziecka, przygotowując do poznania i pojmowania wiedzy. Sprawią, że Wasze pociechy szybciej i pełniej rozwiną się poprzez zabawę. Zestaw nr 3 to pond 150 literek i znaków o wysokości 5 cm do samodzielnego przyklejenia na blok techniczny, ( blok nie wchodzi w skład zestawu). Idealna pomoc do nauki alfabetu, pierwszych wyrazów, prostych zdań. Litery wykonane są z najwyższej jakości miękkiej samoprzylepnej folii. http://allegro.pl/literki-do-nauki-alfabetu-czytnia-zestw-3-i1313276713.html http://allegro.pl/cyferki-naklejki-zestaw-edukacyjny-nr2-i1313720175.html http://allegro.pl/alfabet-litery-literki-naklejki-zestw-nr-1-i1313720239.html

Gość syfu pypu tramta pampa
słoneczko modna gra gimnazjalistów

Gość my tam się w różne
rzeczy bawimy. malujemy,lepimy,śpiewamy tańczymy chodzimy na spacery . dzisiaj synekowi np.ogromna frajdę sprawilo robienie sałatki jarzynowej- krojenie, mieszanie i takie tam

Gość istotna istota
a po co ty matką zostałaś jak pomysłu na życie nie masz? całe życie dziecko na radach z kafe chcesz wychować:O

Gość zgroza normalnie
tak, złośliwie ci w wiadro kopnęła. A po co wiadro z wodą zostawiasz w zasięgu dziecka? Dobrze, że to nie beczka, bo by się jeszcze utopiła. Widać, że dziecka nie kochasz. Zabaw nie umiesz jej wymyślić. Taki maluch wszystkim sie interesuje, można dać farbki, można dać mąki na stolnicę i nie ma dziecka na długo. Można wierszyki opowiadać, piosenki puszczać i tańczyć w kółeczko. Uczyć wierszyków, huśtać na rękach, czyli zabawa w samolot. Ja p. mnóstwo całe zabaw można. Jak można nie wiedzieć w co się bawic?

Gość anslkjflkg
zagraj w sprite i pragnienie heheh