Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inna ona ??

pytam o opinie napiszcie cos

Polecane posty

Gość inna ona ??

witam poznalam w necie kolesia piszemy od ponad miesiaca na poczatku gg teraz video rozmowy on chce mnie zaprosic w styczniu w gory na narty zeby sie poznac w realu niby go znam a jednak go nie znam ile z was by sie zgodzilo a ile nie ryzyko gwałt, porwanie, pobicie itp zyski moze rzeczywiscie jest taki jak pisze czyli naprawde ciekawy dodam ze znam jego adres bo wysylalam do niego pewna wysylke i ma rozne profile spolecznosciowe w ktoryche potwierdza sie to co o sobie mowi czyli zamieszkanie praca itp to jak piszcie :)

Gość inna ona ??
was o cos spytac kurwa nikt nie odpisze

Gość inna ona ??
????????????????????????????????

No do stycznia niby dużo czasu Niby malo prawdopodobne żeby gwałciciel tyle się męczył, bo i inne portale, adresy itd no ale kto wie co w tym chłopaku siedzi? Spotkaj się z nim najpierw ot tak w publicznym

Gość inna ona ??
???????

Gość inna ona ??
nie da sie on jest za granica wiem ze dobrze zarabia dlatego go stac na taki wyjazd ale jak bedzie mial czas to ma przyjechac do mnie przed wyjazdem

Gość lilia...
skoro Ty z nim piszesz to skad mamy wiedziec czy jest godny zaufania czy tez nie, przeciez to da sie wyczuc w wiekszosci przypadkow, no ale jak masz watpliwosci to spotkaj sie na neutralnym gruncie. zreszta z wlasnego doswiadczenia wiem ze pierwsze spotkanie w realu jest trudne... znaczy takie sztywniejsze dlatego lepiej wczesniej wiedziec z kim masz doczynienia...czasem zachodzi kontrast

Gość inna ona ??
nie jest normalny jak z nim gadam nie mam zadnych zastrzezen jeszcze nia dal mi ani jednego powodu zebym sie zastanowila nie naciska czeka na moja decyzje i jak pisalam ze co by zrobil jak bym sie nie zgodzila to nap ze by czekal az sie zgodze na kolejne spotkanie i dalej by ze mna pisal

Gość inna ona ??
ojj chcialam napisac ze jest normalny bo nap ze nie jest normalny hehehe

Gość mędrzec ekshibicjonista
siema tofi;>

Gość inna ona ??
Lilia wiem rozumiem ze nie znacie szczegolów ale tak ogolnie pytam z ciekawosci ja jak narazie jestem na nie ale hmm chciala bym jechac jednak kurde to ryzyko badam go ciagle a dodam ze zna moj adres juz

Gość inna ona ??
heh tarot co sie wcinasz ze spamem ?? :P:P piszcie ludzie wystarczy tak lub nie!!!!!!!!!! to zajmie wam sekunde

Gość lilia...
moge Ci powiedziec jak było u mnie ;) ja chłopaka poznałam 2 lata temu... również przez internet, pisaliśmy na gg itp, wewnętrznie czułam że go znam..wiec podświadomie wpadłam na pomysł żeby go zaprosić do mnie... no i po 4 miesiącach pisania przybył do mojej mieściny ;) Powiem Ci że ryzyko się opłacało bo jesteśmy razem do dziś :) także zaryzykuj, życzę Ci (Wam) powodzenia:)

Gość frambi
Może odpowiedz sobie najpierw na parę pytań. Po pierwsze czy chcesz jechać? Po drugie czy spotkacie się na tym wyjeździe tylko na stopie koleżeńskiej czy może to wstęp do czegoś więcej? Po trzecie ile tak naprawdę o nim wiesz? Ja jestem sama na TAK,bo też zaryzykowałam tylko z tą różnicą żę to ja zaproponowałam spotkanie facetowi którego znam przez internet. Moja sytuacja wygląda inaczej bo On przyjedzie do mnie na imprezę na której będą moi przyjaciele i On przyjedzie z kolegą spotkanie na neutralnym gruncie lub w większym gronie jest fajną opcją nic zobowiązującego a możecie się poznać.

Gość inna ona ??
hmm jak wam powiem ze sie poznalismy na stronie bdsm on jest uległym a ja dom tak sie zaczelo

Gość autorko jestes normalna
przeciez ta strona zawiera same ogloszenia erotyczne fuj..wszedzie pelno chujow...czyli szukasz ruchania

Gość lelum po lelum
za miast jechac sam na sam zbierzcie nieco wieksz grupe, przeciez jedziecie na narty nie?

Gość frambi
to jak autorka szuka ruchania to po co w ogóle pyta o zdanie...

Gość lilia...
no to to zminia postac rzeczy -.-

Gość inna ona ??
podszywka eh nom a kto pojedzie na narty to kosztuje

Nie pojechałabym... Net to złudna możliwość poznania ludzi. Wydaje Ci się, że kogoś znasz, a znasz go takiego jakiego on chce żebyś znała... Byłabym ostrożna.

sama raczej bym nie jechała,jest ryzyko.Zabierz chociaż jeszcze jedną osobę albo znajomych, którzy są razem.Zawsze to bezpieczniej.

Gość inna ona ??
ide pa dobranoc