Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chseryuo

Brzydzę się jeść u innych

Polecane posty

Wirusy płciowe - ja was przepraszam za brak kultury, ale wyrzuciłam nosem potężnego smarka:D Carrie - a co? Nie wiedziałaś? My to taka patologia jesteśmy, że gzimy się przy dzieciach i jeszcze sąsiadów zapraszamy na tę okoliczność.

Gość bzzzyka
ja sie brzydzę jesć u konkretnych osób - tam, gdzie jedzenie zawsze ma jakis taki "przaśny" zapach, nie ma w nim żadnego aromatu, zadnej świezości, tylko cos takiego skapcaniałego. Jesli chodzi o mysli zwiazane z higieną - raczej nie mam takich :P No chyba ze bym poszła do totalnych syfiarzy. Mnie sie wydaje, ze nie ma co tak histeryzowac z tymi bakteriami. Jasne, nie liże sie poręczy, powinno sie myć rece przed jedzeniem - ale ze tam matka dziecku łyżke oblizała? Moze i trochę nieapetyczne, ale chyba mu sie nic wielkiego od tego nie stanie To nie jest od razu powód, zeby wyzywac kogos od idiotów. To dziecko sie jeszcze nażre tyle piachu z piaskownicy i z tyloma dzieciakami bedzie wymieniało "gryzy" jabłek i kanapek, że takie oblizanie łyżki przez własną matkę to jest nic

Gość chseryuo
nie wiem po co w ogóle wyparzać butelki skora i tak matka sprawdza oblizując

Gość tramp.
jak mojej wychowance spadnie smoczek na ziemię to nie lecę go gotować, wyparzać i oblewać kwasem tylko oblizuję i daję małej z powrotem to jest kurwa obrzydliwe. moja ciotka nie myje rąk po skorzystaniu z łazienki, nawet jak lepi pierogi. śliną to ja się wymieniam całując, a nie zjadając cudzą ślinę z oblizanej łyżki.

W Szczecinie - zapraszam, wejściówkę masz za darmo - po znajomości. My i tak jemy w jednej miski kartofle z okrasą i na dodatek jedną łychą drewnianą:classic_cool: Nawet plemników spomiędzy zębów nie wyjmuję:p

Gość po prostu się nie znacie
to nie kwestia estetyki oblizując łyżeczkę (czy smoczek) którą karminy dziecko przenosimy na nią bakterie powodujące próchnicę ale 3/4 matek o tym nie wie i nie ma pojęcia

Carrie - lepiej uważaj, bo nie dość, że możesz się pciowym wirusem zarazić, to jeszcze zaciążysz, olaboga:(

To oblizywanie lyzki przez matke nie wiem czemu ale dla mnie jest obrzydliwe :O w restauracjach jakos nie brzydze sie jesc czy u niektorych osob ,ale np u babc ktore cesto nie domywaja naczyn to juz tak.. a jesc jedna lyzka moge z moim facetem tylko bo z nim sie caluje w koncu i tak :P

Gość kupełe w majtełe
wymieńcie sie jeszcze maśa kałową :classic_cool:

W butach jednych też możemy chodzić. Poza tym, moja matka wychowywała mnie sterylnie i wychowała wiecznie chore chuchro. Ja moich dzieci specjalnie sterylnie nie chowam i jakoś zadowolone z życia i szczęśliwe są:)