Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukanie prracyy

jak wy to robicie że w ciągu 3 miesiecy rozsyłacie np 200 CV??

Polecane posty

Gość szukanie prracyy

gdzie te 300 CV wysylacie??? rozumiem jeśli chodzi na przykład o pracę sprzedawcy bo sklepów jest sporo na każdym kroku.. a jeśli chodzi o jedną branżę to co robicie?? wysyłacie CV między innymi na sprzątaczkę, babcie klozetową, akwizytora???

Gość szukanie prracyy
powiedzcie proszę bo ja taką ilość CV roześlę chyba w ciągu 4 miechów bo nie na każdy zawód mam predyspozycję

Gość Maciuśsssssss
nasi kafeteryjni koledzy rozsylaja juz wszedzie gdzie sie da, ale niestety nawet na akwizytorow nie chca ich przyjmowac.

Gość Podpietka jedwabna
podczepie sie pod temacik, bo tez jest bardzo ciekawa :)

Gość Maciuśsssssss
sprzedawcy pelno jest sklepow? moja znajoma wysyla CV na stanowisko sprzedawcy i nic cisza a szuka juz 5 miesiecy pracy. poza tym najsmieszniejsze jest to ze w jej miscie otwieraja duze centrum handlowe, a ogloszen nie ma

Gość laski mają łatwiek
fajne laskie zawsze w burdelu znajdą prace

Gość Maciuśsssssss
w ogole to szukala na infopraca i tam zawsze jak jest jakies ogloszenie to conajmniej 200 osob odpowiada na jedno wiec... no

tak znajda prace, jak ktoras jest kurwa to nie widzac innego wyjscia pojdzie na latwizne i jazda sie kurwic. takie prozne dziwki do pieca i tyle!

Gość szukanie prracyy
no włąśnie ja w ogóle nie rozumiem jak wy ludzie to robicie że wysyłacie np 80 cv dziennie a często takie informacje czytam na kafe:P nawet w urzędzie pracy przewija się kilkanaście - kilkadziesiąt ofert pracy o charakterze akwizytora, doradcy finansowego-który tak naprawdę jest agentem ubezpieczeniowym:O ja na codzień znajdę jedynie maks. 10-15 ofert pracy ze wszystkich portali i ogłoszeń na moje możliwości i kwalifikacje:O

Gość szukanie prracyy
w ciągu miesiąca to ja roześlę jakieś minimum 50 - lub maksimum 100 CV - zalezy ile pojawi się ofert i jakie one są, już chyba zawaliłąm całe duże miasto moimi CV:O

Gość szukanie prracyy
i w ogóle mam pytanie czy kobieta może pracować jako magazynier i zapierdalac wózkiem widłowym??? mam orzeczenie o stopniu niepełnosprawności ale nie umiem jeździć wózkami widłowymi

chyba zalezy od miasta, u mnie to 200 ogloszen to sie moze pojawia miesiecznie na portalach z praca. a bedac wybrednym i odrzucajac ogloszenia z akwizycja i zarobkami czysto prowizyjnymi to wychodza jakies 2 ogloszenia na ktore moge odpowiedziec:)

Jest to możliwe. Ja składałem do praktycznie każdej firmy produkcyjnej, hurtowni i innych firm usługowych w każdym mieście w woj. Śląskim, a jest tutaj tego pełno. Interesowała mnie praca elektryka. Choć w akcie desperacji też dużo poszło do innych.