Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgbythbt

czy słusznie sie obawiam tej znajmosci.Bardzo bogaty facet

Polecane posty

Gość hgbythbt

z bogatego domu.Rodzice przedsiebiorcy.Przed domem basen w domu bilard.Na uczelni obrazil profesora i nie mogl zdac egzaminu rodzice uruchomili znajomosci ale i tak musial szkole zmienic kocha szybka jazde autem wyscigowym,boje sie znim jezdzic wyprzedza lamie przepisy na temat predkosci i raz juz mu zabrali prawko Jego brat ma "'lepsze auto"bo nowego VW "450"koni Bogaty czlowiek z bogatego domu rozpieszczony przez los... nie wiem niby ok sie rozmawia ale czuje dziwny lęk przed tą znajomoscią czegos sie boję

Gość poranna rosaaa
A Ty też jesteś zamożna czy tylko on. Bo jęlsi tylko on to później moga być problemy na kazdym kroku pewnie będzie ci wypominać ze on ma wszystko a ty nic. Jeśli natomiast oboje jesteście zamożni to nie masz się czego bać

Gość hgbythbt
ja jestem biedna... Obawiam sie jego pogladów na temat zycia i tego rozpieszczenia przez los..nie szanowania zycia(szybka jazda autem wyprzedzanie na trzeciego)Rodzicow ktorzy poruszyli by niebo i ziemie zeby wyciagnac z tarapatow synka...Ten model mnie rzeraza...nie o same pieniadze chodzi

Gość dres będzie
dres będzie

Gość gffffffff
tak kasa ktora jest niezarobiona uczciwie (czytaj on sie jej nie dorobil a rodzice nie wiadoo jeszcze jak bo nie napisalas) nie wrozy nic dobrego o tym facecie facet ma sam zarabiac i byc odpowiedzialny ambitny a nie cycus rodzicow panoszacy sie na czymims dorobku, nie bedzie cie szanowal bo nie ma podstaw jesli nie jestes bogata albo bardzo ambitna przedsiebiorcza to odpusc bo to nie dla ciebie to wymatga pewnych dzialan czasani chamskich zeby cos z tego bylo

Gość hgbythbt
tez tak mysle...