Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedemna100latka

pieszczoty z chłopakiem

Polecane posty

Gość siedemna100latka

od kilku dni wraz z moim chłopakiem poznajemy nawzajem swoje ciała. pieścimy sie, czule sie dotykamy, całujemy... wczoraj odważyłam sie zrobić cos więcej i włożyłam mu rękę do majtek (wczesniej dotykałam i piescilam jego czlonka tylko przez spodnie) i zaczęłam symulować stosunek ręką, on odwdzieczyl sie tym camym i włozyl mi do pochwy dwa palce. dotykam go po głowie, klatce piersiowej, plecach, brzuchu, podbrzuszu i po członku.. gdzie mogłabym jeszcze go pieścic, zeby sprawiło mu to ogromną przyjemnosc? nie wysmiewajcie sie, nie jestem doświadczona w tych sprawach, seksu jeszcze tez nie uprawiamy. prosze o pomoc.

Gość bez slubu
to grzech kara cie nie minie

Gość fdsfds
xhamster - tam szukaj

Gość ajjaaj
a ile czasu jesteście razem? :) moim zdaniem nie rób nic za szybko, a facetów podnieca właśnie stymulacja penisa.. można też drażnić sutki palcem lub językiem, można imitować stosunek w ubraniu... a można zdjąć troszkę ubrania..

Gość ajjaaj
podszyw.

Gość siedemna100latka
no i poczytałam, że meżczyzn kręci jakiś piss i scat - może cie mi napisac coś blizej na temat takiego seksu?

Gość siedemna100latka
dobijające są takie podszywy, ja traktuje ta sprawe poważnie bo bardzo mi na nim zależy, jestesmy ze sobą 8 miesiecy

Gość siedemna100latka
w przyszłym roku planujemy ślub