Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubiona kruszynka

Czy to normalne ze choc skrzywdzil zranil oklamal, dalej moge go Kochac

Polecane posty

wyrzadzil mi tyle zla, nienawidze go a jednoczesnie nadal o nim mysle ... nadal chyba jest uczucie, :( jak mam zyc, juz 8 miesiecy jak go nie widzialam a za kazdym razem jak poznaje kogos nowego nie moge sie otworzyc przed nowa osoba...:( coraz gorzez ze mna.... co mam robic jak zaponiec jak zyc zeby nie zglupiec?

Gość czerwnoy kubek z kawa
jejku. mam to samo :( 8 miesiecy? myslalam ze po tym czasie powinno byc lepiej :(

przejebane jedny slowem... tyle ze on mnie oklamal bo okazalo sie po ponad miesiacy ze ma narzeczona... przez ten ponad miesiac intensywnosc spotkan rozowy smsy jak przez co najniej 3 lata ... sa to powiedzial.:(

Gość ciećwierzyna
dobrze Cie jebie to się go trzymasz a i pewnie z wioski jakiej bosą cię wyrwał ustawił , ciuch nabył nożem i widelcem nauczył jeść , w koncu to światowiec nowoczesny to trzeba się nim z innymi podzielic

Gość bullshit!
uważam,ze to jest naprawde normalne. mam to samo.. chlopak ktory mnie lekko mowiac odrzucil to nadal go kocham..chociazz go nie widzialam z miesiac. nawet jesli zwiaze sie z kims innym to nie moge o nim zapomniec. po prostu musisz się starac o nim nie myslec i chyba z biegiem czasuu o zapomnisz o tym co bylo jednak pamiec o tym uczuciu napewno zostanie ci w pamieci. trzymaj sie kochana :*

Gość tak niestety
przeczytaj "KOBIETY KTORE KOCHAJA ZA BARDZO" zobaczysz ze to jest duzy problem:( mam to samo :(