Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plkjhgcvbhj

mam 23 lata czuje sie na 50 :(

Polecane posty

Gość plkjhgcvbhj

przytłacza mnie zycie, nie mam sił, czuje ze wszystko co dobre za mną, nie mam siły by wstawac z łózka rano, by zyc :(

Gość Babka Leo
No to weź się za siebie, a nie użalasz się na kafeterii do cholery jasnej! To jest prostsze niż Ci się wydaje. Wmawiasz sobie bzdury, wymyśliłaś sobie problem, którego tak naprawdę nie ma.

Gość adi_P
deprecha cie dopadla

Gość deserek do kafe
ale bym poszałał, gdybym miał 23 lata...full power do życia:)

Gość plkjhgcvbhj
nie wymyśliłam :( chłopak mnie zdradził po 4 latach, w pracy nie przedłuzyli mi umowy i od listopada jestem bezrobotna, i w dodatku nie idzie mi pisanie glupiej pracy magisterskiej.

Gość Johny Canada
jasne wszystko jest glupie to całe zycie jest głupie

Gość plkjhgcvbhj
nie moge sie na niczym skupic, ciagle mysle o tym jak bardzo go kocham, i ze juz nigdy nie bedziemy razem, ze jestem beznadziejna skoro poszukał innej, ze jestem beznadziejnym prarownikiem skoro mi nie przedluzyli umowy, nie nienawidze moich studiow. codzien placze, nie moge jesc spac, nie mam do niczego sil :( chciałabym umrzec.

Gość deserek do kafe
no jak sie wali to seriami:( niech ci ktos pomoze chociaz w magisterce

Gość ytrusndidnsb
mam to samo!!!! napij sie wina- przejdzie Ci :)

wiesz co a ja jestem w twoim wieku wlasnie rozstalam sie z chhlopakiem po ponad 5 latach I musze sie jak najszybciej wyprowadzic a nie wiem jeszcze gdzie... Zaczelam w tym roku kolejne, nowe studia oi zamierzam zrobic magistra z nich bo z poprzednich mam licencjat, mam mnostwo kolezanek i teraz wlasnie dopiero zaczelam czuc ze zyje :D Nie zamulaj sie Mloda jestes Ja zaczynam nowe zycie sama, wreszcie szczeliwa, niczego juz nie bede sie bala, zamieszkam z obcymi ludzmi, baluje ucze sie tego co lubie i jest dobrze :)

Gość plkjhgcvbhj
boje sie ze zawale juz ta koncowke studiow, ze wiecznie bede sama bo nikogo nie pokocham, ze nigdy nie znajde pracy. codzien mysle o tym jakbym chciała nigdy sie juz nie obudzic.

Gość plkjhgcvbhj
czuje sie tak słaba, i tak to boli zwlaszcza to rozstanie, nie potrafie sie z tym uporac, czuje jak mnie serce boli :(

Gość a ja mam prawie 28
i czuje się jak bym zatrzymała się w wieku 20 lat, czuję się jak taka gówniara, jak małolata ( a życie mnie nie rozpieszczało)