Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ścięty kwiat

kto ma ojca/matke pijaka?

Polecane posty

Gość ścięty kwiat

proszę o Wasze wypowiedzi na ten temat, jakie są Wasze relacje z takim rodzicem? Czy czujecie się zawiedzeni? Oszukani przez los? ja mam ojca pijaka...albo jak kto woli alkoholika. Życie z nim jest ciężkie i uzależnione od okresów kiedy nie pije i pije... czy ktoś też tak ma? nie chcę wypowiedzi od osób, które nie wiedzą co to znaczy...tylko od osób, które tego doświadczyły i wiedzą jak wygląda takie życie...

Gość autorka nienormalna
moi nie piją..a codziennie mam piekło..co za różnica. Czy pije czy nie..słowa tak ranią jak nóż. Wieczne nerwy, kłotnie, wyzwiska, oskarżenia..itp szkoda słów

moj ojciec pije, nie pije codziennie ale kilka razy w tygodniu i juz w poludnie potrafi przyjsc do domu nawalony. jest wtedy okropny - nerwowy, agresywny, potrafi grozic samobojstwem itd:O

Gość ścięty kwiat
nie wiem jak dotrzec do niego, czy w ogole to da się zrobić? zresztą skoro policja nie mogla (uspokoił się tylko w niewielkim stopniu) to wątpię żeby ktokolwiek mu pomógł skoro on sam tego nie chce...

Gość ścięty kwiat
nawet nie pamiętam kiedy rozmawiałam z nim normalnie...od dawna nie rozmawialismy, mimo że codziennie mijamy się w kuchni, korytarzu, pokoju itp..

Gość ajemciasto
co wy tam wiecie o piciu i o życiu

Gość ścięty kwiat
jak widać wiem

Gość ścięty kwiat
up