Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NEWERewer

Bezczelny typ chce mnie poniżyć, ale nie dam się!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość NEWERewer

Burak, cham, prosty człowiek. Tyle lat razem, a ten pajac zdradzał mnie, wybaczałam, traktował jak przynieś i podaj, ale miarka się przebrała. Nie dla psa kiełbasa. Mam masę zajęć, pracuję, biegam, ćwiczę do upadłego, aż uchodzi ze mnie powietrze i wreszcie zabiję w sobie te wspomnienia. Won na księżyc z takimi przegrańcami!!!!!!!!

Gość adaaadasdasdads
nie daj sie, won z wiesniakami ,baranami

jak na razie, to on się dobrze bawi, a Ciebie serce boli. Kto jest przegrańcem?

Gość NEWERewer
On jest przegrańcem - on przegrał z czymś prawdziwym na rzecz zabawy, a teraz skamle jak pies. Boli mnie serce, ale nie chciał porządnej, normalnej dziewczyny to niech teraz się bawi ile wlezie. Wąłśnie, że ja wygram i nie jest inaczej.

Gość deserek do kafe
kibicuję:)

Gość NEWERewer
Dzieki ;) Nie wiem, podobno w miłości honor się nie liczy, miłość nie walczy i nie pamięta złego, Gówno prawda. sam to spieprzył i jeszcze mi wmawia, że to wspólna wina... HAHAHA. Nie wiem, będę na pewno żałowaći tęsknić, ale tak nie zachowuje się ktoś godny miana FACETA! Już mi lepiej :)

Gość deserek do kafe
no są jednak granice...Jesli się kocha to nie upadla drugiej strony ani nie wykorzystuje czyjejś miłości, bo wiadomo, że człowiek zakochany jest miękki. Jak spieprzył to goń dziada

Gość kot13
autorko- nie uciekaj bo to nie ma sensu skoro nikt nie goni...Jeśli cokolwiek robisz, rób to DLA SIEBIE a będzie dobrze:-) i pamiętaj, że najszlachetniejszą zemstą jest zapomnienie.

Gość NEWERewer
Bardzo, bardzo mocno przekroczył granice i tego mu nie wybaczę i pogoniłam dziada, tylko, że ten dziad z twardego cwaniaka zamienił się w miękką kupę waty, a mi go i żal, i jakis smutek ogarnia, ale wypracował też wielką niechęć wobec swojej osoby. Ile człowiek jest w stanie znieść, to sam nie wie, ja Wam powiem...