Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycja m

seks nieudany

Polecane posty

Gość patrycja m

Więc... Byliśmy sami w domu , całowaliśmy się , były minetki , palcówki , robienie loda , założenie gumki , a potem wielka klapa, nie udało mu się we mnie wejsć , próby były 3 załamany był że moze coś z nim nie tak potem zapytał czy jestem dziewicą , bo wczesniej o tym nie rozmawialiśmy , powiedziałam ze tak , a on wielkie zaskoczenie i powiedział ze teraz wie o co chodzi , . Próba czwarta skońćzyłą sie na tym ze weszedł we mnie ale ani on nie doszedł , ja też nie miałąm orgazmu , więc on na to .. a moze spróbujemy innym razem? wiec sie skonczyło , zastanawiam się czy to moja wina??? Dodatkowo to miało stać się jutro a nie dzisiaj a on naciskał na dzisiaj , i czy to tak dużo zmienia czy jest się dziewicą czy nie? potem odparł , nie zauważyłaś ze jak powiedziałaś ze jestes dziewicą to było zupełnie inaczej i się udało,,,, teraz bedzie mi pzred nim tak strasznie głupiooo ,,. czy on powie to swoim kolegom , bede sie wstydziła im na oczy pokazać

Gość red hot czyli
no tak...zabierają sie za seks a dogadać nie mogą...Jeśli on się zmieni albo poleci do kolesi na ploty, to jest fajans. Jaka twoja wina? dziewictwo to wina? kto wam wbija do łba takie brednie? jak macie problem z dziewictwem i techniką a partner jest niewyrozumiały, nienormalny i nie chce mu się uczyć to zmiatajcie czym prędzej w ręce doświadczonych gości