Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skopac dupe autorom reklamy

"Nie rob sceny, licza sie ceny", czyli reklama Media Markt.

Polecane posty

Gość skopac dupe autorom reklamy

Co za idiota wymyslil ta reklame. Robia sobie jaja z tragicznych dla ludzi sytuacji. A ta gazetka z produktami, ktora ma niby poprawic samopoczucie tym osobom z powodu "niskich cen" mozna sobie DUPE PODETRZEC.

Gość Bo Mediamarkt jest dla idiotów
:O

Gość wesele kiedy
Media Markt ma najdurniejsze slogany...normlanie az szok ze ktos mzoe byc takim debilem zeby na cos takeigo wpasc a inny debil jeszcze to zaakceptuje......

Gość wesele kiedy
Media Markt ma najdurniejsze slogany...normlanie az szok ze ktos mzoe byc takim debilem zeby na cos takeigo wpasc a inny debil jeszcze to zaakceptuje......

Gość nie obrazaj starych lisow
ta reklama ze scena na cmentarzu mnie zniesmaczyla... i to bardzo i nie tylko mnie

Zgadzam się,te reklamy są idotyczne.Zwłaszcza z tym pogrzebem :/ Media sklep dla idotów takich jak autorzy tych reklam. :/

Gość Kruq
Daleko mi do rzucania gromami na reklamy wszelakie, że godzą w moje poczucie chrześcijaństwa czy takie tam.. ale. Te reklamy są niesmaczne, tragiczne. Pomysłodawcę, który w Opus B dostał niezłą premię od prezesa... trzeba leczyć.

Gość vsfdsv
Bez efektywnej promocji bardzo ciężko jest istnieć na rynku. Elementy składające się na reklamę Lublin są niezbędne do osiągnięcia stawianych firmie celów oraz zdobycia odbiorców. https://reklama-lublin.pl/

Gość fsfs
Bez efektywnej promocji bardzo ciężko jest istnieć na rynku. Elementy składające się na reklamę Lublin są niezbędne do osiągnięcia stawianych firmie celów oraz zdobycia odbiorców. https://reklama-lublin.pl/