Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz się chyba rozpłaczę

OSZUKALI MNIE! - wybory samorządowe w moim mieście. Co mam teraz zrobić? ???????

Polecane posty

Miałam liczyć głosy takiemu facetowi, który bierze udział w wyborach. Zwerbował mnie przez znajomych - zadzwonił, przyszłam na początku listopada podpisać jakieś dokumenty dotyczące tego liczenia głosów - spisał nr dowodu i miał się odezwać... Ale za tydzień wybory, a on MILCZY! Telefon ma wyłączony, szukałam jego partii i tam też telefon nieaktualny.Oszukał mnie! Co mam teraz zrobić? Nie chcę tego puścić płazem!

Moja kolezanka liczyła głosy rok temu i powiedziała, że już dawno powinnam dostać list z urzędu powiadamiający o kursie. Nic nie dostałam, tego faceta znam tylko nazwisko i mam jego nieaktualny nr. Po prostu nie przyszło mi do głowy, ze może mnie tak potraktować, pomyślałam: to wybory, musi mieć kogoś do liczenia. Krew mnie zalewa. Mam iść z tym do urzędu miasta? Gdzie?

?

Gość tak ci na tym zależy
??? :-O

Potrzebowałam tych pieniędzy... Chciałam przeznaczyć je na kurs prawa jazdy:/. Tzn... dołożyć sobie. Poza tym boli mnie świadomość takiego traktowania jeszcze przez kogoś kto chce 'ulepszać miasto'