Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malujepaznokcie

nie umiem byc w związku....

Polecane posty

Gość malujepaznokcie

po prostu nie umiem. na poczatku mi zalezy tak fest, a z czasem jak zaczynaja sie problemy to uciekam do innego. nie wiem moze boje sie zaangazowac, zeby nie zostac zranioną, moze nie umiem dotrzymac wiernosci. ma ktos podobnie??

Gość uhgfkjhfk
mam podobnie, zawsze jak byłam z jakims chłopakiem to musiałam go zdradzic, dlatego na jakis czas dałam sobie z nimi spokój. taki czas dla siebie:D

Gość werrea
a no jak ktoś jest dziwka to tak już jest

Gość malujepaznokcie
nie jestem zadna dziwką, czy ja powiedziałam ze spałam z innym NIE!! wiec zastanów sie trosze zanim cos napiszesz

Gość Sanetta
Autorko, olewaj takie wpisy, bo tutaj mnóstwo hołoty i gówniarstwa się kręci. nic nie poradzisz. A co do głównego tematu, to nie denerwuj się i nie rozpaczaj! :) Bo ja jestem singlem od dziewięciu lat i bynajmniej nie zamierzam zmieniać tego statusu. Bo tak mi jest dobrze, i czuję instyktownie, że bycie singlem jest mi pisane. I wara innym od tego!

Gość Sanetta
Ps: i jeszcze jedno. Wpisywanie się w kanony konserwatywnego społeczeństwa ( jakim bez wątpienia jest Polska) wbrew swojej woli, czytaj: tylko po to, żeby nie zostać odrzuconym przez większość, to najgorsza rzecz z możlwiych. Można sobie schrzanić życie, i nikt inny nie będzie za to ponosił konsekwencji, tylko właśnie Ty. Mówią że dla towarzystwo panna Zofia i dziecko miała. Więc słuchaj się swojego serca!:)

Gość "nie umiem dotrzymać
wierności" znaczy jesteś dziwką

Gość zenek77
Zaraz, zaraz. Serce to też artefakt umierającej tradycji...

Gość Sanetta
napisała, że "może nie umie dotrzymać wierności". Więc skoro żywi obawy, że nie będzie w stanie dotrwać przy jednym facecie, to może woli zrezygnować z jakiegokolwiek angażowania się w związki. Nie wiem jak to jest, nie znam dziewczyny, ale obarczanie jej mianem "dziwki" wydaje mi się ostrą przesadą. A ty niby taką świętą dziewicą jesteś, he? Ciekawe przez ile klubów się przewinąłeś i ile "napalonych małolat" wyrwałeś w ciągu ostatniego tygodnia.. Pffff... Może łajdaczysz się na prawo i lewo a jak wracasz do domu to siadasz przed kompem i gnoisz innych (anonimowych) użytkowników i sadzisz im kazania.

Gość zenek77
Biedni anonimowi użytkownicy :(

Gość nie umiem dotrzymać
to skoro boi się,że nie będzie umiala dochować wiernośc to znaczy,że ma już coś za uszami.Tyle w temacie.

Gość malujepaznokcie
ale napewno jak byłam z facetem to nigdy sie z innym nie przespałam wiec dziwka nie jestem!