Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dość bycia grubą

Teraz napewno schudnę...dieta dukana...przeżyjmy to razem...przyłącz się !

Polecane posty

Od dziś zaczynam na dukanie sie odchudzać tylko niby wiem co mam jesc potrzebuje wsparcia takich jak ja ja musze schudnac przynajmniej 35 kg

czy ktos sie do mnie przylaczy chociaz 1 osoba...jestem załamana

Gość już mnie wszystko boli :)
ja sie przyłąćze :) czytałam troche o tej dziecie ale na czym ona dokladnie polega ? wiesz coś o tym ?

milion jest tematów na kafe odnośnie Dukana... Najpierw przeczytaj książkę, na pewno wiele Ci rozjaśni, jest też w niej opis tego, co można jeść i sporo przepisów. Życzę powodzenia, dla mnie te kolejne diety-cud to pic na wodę i najlepiej sprawdza się MŻ plus wyeliminowanie słodyczy, białego pieczywa, makaronów i białego ryżu. Pozdrawiam :)

Gość już mnie wszystko boli :)
osobiście też myśleże dietam MŻ jest najnormalniejsza , bo nie mama zamiaru prowdzić dwóch kuchni , ale ostatnio moja fryzjerka bardzo schudła na tej diecie dunkana to pomy,ślalam ,ze moze coś w tym jest

już mnie wszystko boli :) witam cie,jest nas juz dwie ,jak na razie malo wiem o tej diecie ale od jutra zaczynam juz kupilam otręby,jutro tez jajka i chude mleko

Gość duncana
..przecież nie umiesz napisać nawet nazwiska tego gościa z co dopiero ją stosować ...porażka i załamka jednocześnie :(

trzymam za Was kciuki Kobietki , ja schudłam , jestem na 4 fazie i wagę utrzymuję :)

Gość tez mam dosc...
do mam dosc bycia gruba... przylacze si do Ciebie. Ile wazysz, jaki masz wzrost i wiek?

ja dzisiaj zaczelam ale mnie strasznie glowa rozbolala:( nie wiem czy od tego ale takie opinie czytalam ze wlasnie glowa moze bolec ja dzisiaj jestem pierwszy dzien, 2 dni robie sobie Ifaze, a pozniej do drugiej przechodze ja mam do zrzucenia jakies 4kg zeby wygladac ok, ale wolalabym jakies 10 :)

Gość warto.spróbowaććć
dziewczyny ja schudłam na tej diecie 26 kg w niecałe pół roku warto nie ma efektu jojo polecam

agnieszka_ jeśli kogę radzić jedz często i dużo białka , w szczególności mięcho i rybka a nabiał jako dodatek a1

Ja niestety ważę aż 114 kg tak tak..:( przy wzroście 161 cm..utyłam przez rok 40 kg(urodziłam dziecko...bardzo chcę schudnąć ..brak mi motywacji już nie mam siły..ta dieta jest moją ostatnią nadzieją duncana ..przecież nie umiesz napisać nawet nazwiska tego gościa z co dopiero ją stosować ...porażka i załamka jednocześnie ........strasznie jesteś złośliwą osobą..wrolżką jesteś że wiesz że nie schudnę?????????????

beta35 i warto.spróbowaććć jak to zrobilyście przykladowy jadlospis?

Gość tez mam dosc...
nie przejmuj sie glupimi uwagami. Dasz rade, dobrze byloby jakbys mogla pozniej dolaczyc jakies cwiczenia do diety aby podniesc metabolizm. Jak duze masz dziecko? Znajdziesz czas na cwiczenia przy dziecku?

Ma 11 miesięcy ..co ty o ćwiczeniach moge zapomnieć bo nie mam czasu niestety a wieczorem jestem mega zmeczona...generalnie moj problem zaczał sie po urodzeniu synka tak naprawde zaczelam podjadac konkretnie,a teraz kiedy mu robie jedzenie to po nim dojadam nie umiem sie powstrzymac,ciagle cos biore z lodowki..ide po cos doo kuchni i mimo ze nie chce biore cos ...jeszcze taka zapasiona nie bylam...ta dieta proteinowa jest dobra dla mnie bo mopzna ciagle jesc mieso ..sama juz nie wiem...a ty ile wazysz?

Gość tez mam dosc...
mam 163 cm wzostu i obecnie waze 66 kg. Jeszcze 3 miesiace temu wazylam 76 kg - schudlam na Dukanie, a teraz dodatkowo chodze na fitness. Dla pocieszenia podam Ci strone na ktorej opisane sa historie ludzi, ktorzy schudli po 50- 80 kg w ciagu roku: www.chudniesz-wygrywasz.pl. Mam nadzieje, ze to Cie zmotywuje i doda otuchy.

Gość szpindlerowy
Hej wszystkim, mam dosc-musisz uwazac z ta dieta, ja w 2 miesiace schudlam 10kg przeszlam przez wszystkie fazy trzymajac sie urczowo zasad z ksiazki i juz w 3fazie zaczely mi kg wracac a teraz jestem na plusie 20kg:-( co wiecej na tej diecie czulam sie fatalnie, ciagle bolala mnie glowa, poza tym ona chyba jednak nie jest zdrowa-bo przeciez czlowiek powinien dostarczac organizmowi wszystkich skladnkow, teraz jestem na diecie ulozonej przez dietetyka-jem co 4godz to, co lubie i nie czuje sie glodna, nie pisze, zeby Cie zniechecic, bo przeciez kazdy reaguje inaczej, ale zebys sobie dokladnie przemyslala plusy i minusy

Witam, ja jak narazie jestem tydzien na tej diecie i już zrzuciłam 4 kg. Jestem nastawiona pozytywnie. To jest stronka z przepisami poczytaj sobie:) www.dieta-dukan.pl Pozdrawiam:)