Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elwe

Dlaczego tak szybko przwiązuję się do ludzi?

Polecane posty

Tylko z ludźmi zaczynam czuć swoją wartość?!

Wiedziałam,że zaraz się zleci banda oszołomów żeby mi dowalić! kij wam w oko pajace!

Gość olnlnkujn
mamusia nie nauczyła być samej i o to sa skutki

Gość =centurion=
dlatego że polegasz na ich zdaniu i lubisz być adorowana oraz że ci zależy na nich niektórzy potrzebują ludzi do wartości - niektórzy wcale

Gość ttaaa znowu ubranie
Elwe nie zmienisz tego:)

Gość =centurion=
wow tego się nie da zmienić - zmienić to sobie możesz buty na inne , ale nie to :P

Gość ttaaa znowu ubranie
czy jak lubisz budyń malinowy ,a waniliowego nie znosisz czy zaczniesz go jeść:)

Ja wiem,że to wszystko jest w psychice,ale czuję że robię sobie tym krzywdę.Może jakaś terapia by mi pomogła?

Gość =centurion=
zamknij się w domu na rok (poza pracą ), nie spotykaj się z nikim, odłącz net i powtarzaj sobie, że jesteś uzależniona tylko od siebie :P

Próbowałam tak nie raz,ale nie mogę wytrzymać...poza tym jak ktoś jest dla mnie miły (mówię o facetach) to już mi się wydaje,że się we mnie zakochał...a potem zostaje tylko rozczarowanie...

elwe, widac ze jestes wrazliwa bardzo osoba i wiem jak to boli.... proponuje ci teraie u psychologa jesli naprawde zalezy ci na zmianie. zdajsie sie ze problem masz z samoocena, jestes jak choragiewka, brak ci tzw kregoslupa, silnej bazy w postaci poczucia wlasnej wartosci, moze za malo milosci w dziecinstwie?> odrzucenie przez kogos...nie wiem powodow moze byc wiele, najlepiej njak popracujesz nad tym wlasnie ze specjalista, ktory dogrzebie sie do korzeni problemu a nastepnie pomoze ci wyplewic skutki. trzymama kciuki za cieboie, wszytsko bedzie dobrze

Germaine Geer dziękuje Ci bardzo :) Masz racje specjalista chyba jedynie w tym przypadku może pomóc.Choć zastanawiam się czy w moim wieku (26 lat) cokolwiek można zmienić...

Gość inny wymiar
można, można zmienić. sporo pracy trzeba włożyc ale opłaca się. Też miałem bardzo osobisty stosunek do znajomosci i to nawet do dłuższych i bezpodtekstowych koleżenskich kontaktów. bolało jak cholera, kiedy mnie opuszczano. dalej tego nie rozumiem, ale nabrałem dystansu i nie narzucam sie. na kilkanascie osob, jedna mnie zrozumiala i kontakt zaczyna wracac