Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak przykra sytuacja

okazało się że nie jest dziewicą - jak ją spławić??

Polecane posty

Gość tak przykra sytuacja

uważam że zasługuje na dziewicę, ale okazało się że ta z którą to zrobiłem nią nie była :o z litości jeszcze bym z nią pochodził, ale to strata mojego czasu, więc chciałbym z nią jak najszybciej zerwać jak to zrobić żeby się nie domyśliła dlaczego z nią zrywam i żebym nie wyszedł na chama?

Gość dziewicaa19
szukasz dziewicy??? jestem:) blondynka włosy za ramiona 19 lat niebieskie duże oczy długie rzęsy 57kg 165cm wzrostu!! jestem troszke nieśmiała:O

Gość dziewicaa19
załozyłam pończochy byś poczuł opór jak mi kutasa bedziesz wpychał

Gość dziewicaa19
żałosny podszyw!! dodam jeszcze że nie chce stracić dziewctwa tylko możesz użyć mnie jako wzoru na dziwice zobaczysz w środku co i jak jak błona wygląda i szukaj dalej... mówie serio!

Gość dziwica19 to troche przy kosci
jestes :P

Gość dziewicaa19
wypraszam sobie!! powodzenia życze wśród wieszaków!!

Gość no jak to kto?
dziewica,czyli mozemy badania ginekologiczne na tobie przeprowadzic?

Gość przedyszkolak
uwaga na tą co się tu prezentuje jako 'dziewicaa19' , ona pracuje w Grajewie i w przedszkolu nakazuje przedszkolakom aby leżakowały po obiedzie a ja uciekłem z przedszkola i widziałem jak ona wtedy całowała takiemu jednemu starszemu siusiaka a nam kazała spać :(

Gość dziwica19 to troche przy kosci
jakbys schudla chociaz te 7kg to nie bylabys zaraz wieszakiem :O tylko grubas moze wciskac ze kazdy chudszy od niego to wieszak :O

Gość dcvfbgjhnm
no nie mow ze 165 i 57 kg to norma :O ja mam 170 i waze 53 i ani chuda ani tym bardziej wieszakiem nie ejstem :O

Gość dziewicaa19
spadaj anorektyczko albo,zamaskowana grubasko czymkolwiek tam sobie jesteś sram na ciebie i twoje wywody!! Jestem idealna przynajmniej mam kobiece kształty bioderka tyłeczek ale, z umiarem no może cycki mam dosyć małe bo miska B ale za to buźke i włosy mam śliczne i nikt mi nie wmówi że tak nie jest nawet takie stare zakompleksione baby jak ty!!! szanuje swoją cnote i nie daje dupy byle komu żeby się dowartościować jak to robisz ty!!!

Gość dcvfbgjhnm
tak, tak dziewicoo zgrabna od siedmiu bolesci, dalej sie upewniaj w swojej grubosci moim kosztem :D jak ci lepiej, przekonalas sie bardziej, utrwalilas? to git, mnie twoj tluszcz ani ziebi ani grzeje :D

Gość dziewicaa19
to spierdalaj na drzewo banany prostować i w dupe sobie je potem powpychaj zrób test ile ci wlezie a, przypuszczam że z 5 napewno!!! tak tak wmawiaj mi że jestem tłusta i spasiona a,mi i tak to rybka :O

Gość masz bana na google nie
no dziewica, nie trzes sie tak, bo z krzesla ta tlusta doopa spadniesz :P

Gość dziewicaa19
💤

Gość fhbfdhd
dokladnie przy kosci :D ja waże 57 przy 169 i właśnie się odchudzam 2 kg bo nie moge patrzec n asiebie bo ostatnio wlasnie te 2 kg przytylam...

Gość fhbfdhd
a po 2 skad wiesz ze to nie byla dziewica?? czasami nie czuć ze dziewica, ani nie krwawi itd :)