Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrezygnowanaomóżcie

Nienawidzę siebie-brak pewności siebie

Polecane posty

Gość zrezygnowanaomóżcie

zacznę od tego ze 4 lata temu byłam zadbana i warzylam 23kg mniej. w wyniku zaniedbania nie wiem nawet kiedy tak przytylam . wczesniej widzialam spojrzenia facetow oraz zaczepki pomimo ze nie chodzilam w mini.dzis- nikt na mnie nawet nie zwraca uwagi , czuje sie brzydka i grupa i widze ze nawet moj facet nie jest mna tak zajarany jak dawniej. problem w tym ze codziennie mi mowi zebym zrobila cos z soba .mowi ze mnie kocha ale fajnie by bylo jakbym zrzucila to sadlo. ( jest szczeru do bólu). wiem ze mnie bardzo kocha bardziej niz ja sama siebie. problem w tym ze nie potrafie sie zmotywowac. widze nieraz jak patrzy na inne zadbane dziunie a ja nie moge sie zebrac

Gość zrezygnowanaomóżcie
przez to zupelnie w siebie nie wierze. nie moge nawet sie fajnie ubrac bo ledwo sie mieszcze w spodnie z nr 42. wystajace boczki , szerokie biodra i masywne uda . od wtorku postanowilam isc na silownie i znowu walczyc. ale same cwicznia nie pomoga musze jeszcze ograniczyc jedzenie do minimum

Gość zrezygnowanaomóżcie
podnosze

Gość zrezygnowanaomóżcie
halo nikt nie napisze?

Juliusz wstał dziś lewą nogą i nie jest zbyt przyjemny dla kafeteriuszy:) Weź się za siebie bo inaczej nic dobrego nie przyjdzie Ci z samaego myślenia... znajdź odpowiednią diete dla siebie, idz n a basen, silownie, biegaj- to napewno cos da:) trzymam kciuki

Gość a ja:
może zaczniecie ćwiczyć razem? skoro on widzi, że masz takie problemy, żeby się za to zabrać, powinien zaproponować wspólne bieganie, wyjście na siłownie, basen- przecież mu nie zaszkodzi. co do diety- to nic nie ograniczaj na własną rękę- wpadniesz w błędne koło, będziesz chodzić zdołowana- idź do dietetyka.

Gość ja też mam podobny problem
tylko ja przytyłam 8 kg i nie mam faceta