Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Morena85

Kochanek woli zostać przy mnie niż jechać do żony i dzieci...

Polecane posty

On jest ukraińcem.Przyjechał do Polski do pracy (jest piłkarzem).Na Ukrainie zostawił żonę i dwójkę dzieci.Ma okazję, żeby pojechac do domu na ponad miesiąc,ale nie chce jechać ze względu na mnie...Bardzo Go kocham ,ale mam tak potworne wyrzuty sumienia...Chcę,żeby jechał do domu,ale nie wiem jak mu to powiedzieć...

To po jaki chuj się z żonatym zadajesz??? A potem takie rozterki. Nie szkoda ci tych dzieci???? nosz ku....

wiadomo, że jak ma Polaczke, która za darmo mu pałkę obrabia, to nie pojedzie.

tylko, żeby potem jak się żona dowie ukraińska mafia nie nabiła cie cipskiem na pal i nie wrzuciła twojej głowy do jeziora...:-o

Gość zamienił starą 30 letnią
żonę ze zwisami i rozwrzeszczanego bachora z wpadki na młodą cipę i ma wracać? :D o naiwności :D

Pauuulla Ja niczego nie rozjebałam.On nadal często dzwoni do żony i dzieci.Dość często też jeździ tam na weekendy.

Gość kladaco
morena czekaj tylko aż jego szwagier sie dowie. swojego cipska nie poznasz. z ukrainami tak jest, z niczym sie nie pierdolą

Nie rozumiem czy Ty się żalisz czy chwalisz kobieto? :O

Gość wazkaaaaaaaa
Współczuję dzieciom, bo dzieci zawsze na romansach dorosłych tracą najwięcej....niestety taka prawda, że większość facetów ma kochanki. Morena - Ciebie też mi szkoda, bo jesteś młoda i tracisz czas na faceta który nigdy z Tobą nie będzie.

kladaco - hahaha :D taa , zgadza się :P niedługo możesz slono zapłacić za te kilka chwil przyjemności :P

Tak.Sypiam,ale to tylko seks.On kocha swoją żonę. A pewnego dnia i tak będzie musiał wracać na Ukrainę, bo tutaj wiecznie nie będzie...

Gość kątem oka..
ciebie mąż też kiedyś będzie tak zdradzał a ty bedziesz go bardzo kochała

boze,dziewczyno,masz jakis beret zryty i mozg wyprany...tylko sypiam...taka wspanialomyslna kochanka jestes ze go wyganiasz do rodziny na miesiac...dla ciebie to normalne? Jak bedziesz miec kiedys swoja wlasna rodzine,to bedziesz sie co wieczor modlic,zeby ci maz takiego swinstwa nie zrobil jak ty teraz kogos krzywdzisz...

Gość kątem oka..
widocznie morena jest :D