Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddddd

Kamil Bednarek- mam telent

Polecane posty

Gość carrie zrownala sie
z jej poziomem?? poczytaj swoje posty :O sekunda wystarczy bys siegala po bloto bo ci argumentow brakuje, a at chcec przypodobania sie kafeteryjnym meskim ciotom i sieganie do wyrazen o 'ciagnieciu lechty' jest zenujaca :O ale to tylko pokazuje twoj poziom i nie trzeba dlugo czekac bys go pokazala :)

Gość contra
Bednarek ma fajny głos ok, ale nie jest to znowu wybitny talent zasługujący na wygraną, głos ma nieprzeciętny, ale czy aż tak porywający? rozumiem, że nastolatki są przyćmione, chociaż szczerze mówiąc tez nie wiem do końca czym... Moim starczym zdaniem, w porównaniu z Lisieckim wypada blado. Lisiecki ma głos magnetyzujący, hipnotyzujący i mocno przykuwający uwagę, o takim głosie Bednarek może sobie tylko pomarzyć. I nie mówię tego z subiektywnego punktu widzenia nastolatki, która na jego widok ma mokro gaciach, ale jako całkiem obiektywna starsza pani z trzydziechą na karku :o) Ludzie, szerzej oczy i uszy proszę !!!

Gość Kamil ma ładny, głos,
nie przeczę, ale 40% albo i więcej jego dojścia do dalszego etapu to nie przeciętność w urodzie. Chłopaki z Polski nie są przystojni, a ten jest zdecydowanie ponad nimi.

Gość ten sok mnie wkurwia
lisiecki może i ma talent, ale robi z siebie sto nieszczęść i tępą pałę bez jaj. no ale w końcu taki jego styl, łapie mamuśki z instynktem macierzyńskim nie tylko na swoje smuty, ale i na rozczulającą nieśmiałość. to się robi śmieszne powoli :D

Gość mi sie ten
wystep lisieckiego nie podoba .. kamil o niebo lepszy barwa głosu genialna

Gość Jaś Fasola :P
Co Wy tam wiecie :P najlepsze były białe myszki 🖐️

Gość dddddddd
Carriecostam się wymadrza a jedyne w zyciu na czym sie zna to ciągniecie pały. Poza robieniem lodów kolegom nic nie potrafi i dlatego innych krytykuje. Poza tym jest głupia, pusta i ma rozum uposledzonej trzynastolatki :)

Ale np 2 odcinek(chyba,nie pamietam dokladnie) byl na strasznie wysokim poziomie,fajnie sie to ogladalo,ogolnie duzo duzo talentow. A wczorajszy odcinek to byla moim zdaniem troche zenada,od poczatku bylo wiadomo kto wygra dlatego tez obstawilam no i wygralam 7,90 ooo kurwa! :D haha dlatego troche to nie sprawiedliwe,ze jedni maja za przeproszeniem w chuj konkurencji a druga osoba przechodzi sobie z palcem w dupie bo szczerze jędrus to przeslodkie dziecko no ale jakis wybitny talent z niego nie jest Zreszta Kamil tez nie jest przeciez jakims wybitnym talentem ale ma to cos co sprawia ,ze chce sie go sluchac i sluchac no i narazie dwie bardzo fajne piosenki ale na kocenrtach tez dobrze daje:)

Widze, ze doskonale wiesz komu ciagnelam, a komu nie. Podejrzewam, ze owe informacje regularnie i z zapałem zapisujesz w notesie, bo przecież pogubiłbyś się w obliczeniach, tyle tego jest. :O 🖐️

Gość contra
Ok gejsze... zakładając, że Bednarek jest lepszy od Lisieckiego, to jak to się ma do chłopaka śmigającego na harmonijce? Bednarek jest utalentowany w stopniu średnim, bo w naszej Polsze jest od *uja śpiewających ludzi i to o niebo lepiej niż on, ale spróbujcie jakąś melodyjkę wygenerować na tej mini harmonijce. Gość o wiele bardziej zasługuje na uwagę niż wszystkie Bednarki i Lisieckie w kupę wzięci. Ale oczywiście nastoletni ciemnogród wywali gały i zacznie się ślinić na młodych śpiewnych i innych raczy nie zauważać... to tyle w temacie gejsze nietutejsze...

Gość dddddddd
polknij dokładnie sperme zanim zaczniesz sie do mnie odzywac nasieniojadzie

a skoro chce się go słuchać , to chyba jednak ma talent :P

najlepsze to byly te iskierki hahaha:D albo ja np nie widze podniecenia tą Sabina Jezka czy jakos tak Glos,spoko ale bez przesady jarali sie jej wygladem jak nienormalni a wyglada jak co 3 dziewczyna ,ktora o siebie dba

i ja też za harmonią jestem ,tao tao dzyń [[[[[[:classic_cool:]]]]]

Gość contra
yeaaaah peace harmonia & love

😍:)😍

Gość Kamil ma ładny, głos,
No, dokładnie, tak się podniecali tą Sabiną, nie tyle jej śpiewem co wyglądem, a według mnie - bez szału.

contra duzo racji w tym co mowisz ale ja niestety mam ogromna slabosc do spiewajacych ludzi i wiem ze niby to nie jest program typu idol ale dla mnie moglyby sie znajdowac tam same osoby ,ktore spiewaja i to w dodatku tak,ze mam ciarki ten machalica na harmonijcie byl dobry ale jakos mnie do siebie nie przekonal

Gość contra
Jeśli chodzi o grupę śpiewaków, dla mnie numer jeden to me myself and I. Fakt, zespół nie jest tak do końca amatorski, trochę koncertowali, ale ich muzyka brzmi po prostu dobrze, nietandetnie, wiedzą co robią i ciało aż samo się wygina jak się ich słucha. Wnoszą coś nowego obok osłuchanych i oklepanych wypocin polskiej scenki muzycznej. Dla nich wielki + !!!!

Gość sfsfsdfsdf
Bednarek ma ładniejszą dziewczynę niz Lisiecki.

Gość a gdzie jej foto jest?
dziewczyny Bednarka