Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nunino

zalamana mama

Polecane posty

Gość nunino

juz nie wiem co robic chyba wpadlam w jakas depresje rok temu urodzilam dziecko w ciazy przytylam masakryczne 38 kg krotko po porodzie zaczelam walke z kg dotychczas zrzucilam 30 kg i nic wiecej od dwoch trzech m-cy waga stoi jak zakleta czasem nawet 1 lub 2 kg w gore a potem znowu o ten kg w dol i stoi..juz nie wiem co robic dobija mnie to cwicze staram sie trzymac diete pije mase wody i nic...na cholere moje poswiecenia jak nic nie daja

Gość saSASADSADA
jaka masz diete? ile masz lat? karmisz piersia jeszcze? duzo sie ruszasz? jakie robisz cwiczenia?

Gość nunino
skonczylam karmienie piersia jak maly mial 10 mcy diete probowalam dukana ale nie radze sobie teraz mam diete ulozona przeze mnie;)tj zero slodyczy ziemniakow pieczywa nie jem po 17 ogolnie malo kalorycznie zeby bylo ,pije ok 2 l wody ..a raczej wlewam w siebie kiedy czuje glod.. cwicze na orbitreku codzien pol godz,dwa razy w tyg basen po godzinie plywam a kiedy mam czas wieczorem jak maly spi cwicze brzuszki lub cwiczenia z cindy crawford ok 20 min

Gość nunino
mam 33 lata

Gość saSASADSADA
a moze ta wode masz w tym organizmie a nie tłuszcz. mysle ze kiepska ta twoja dieta idz do dietetyka niech ci rozpisze diete. ja byłam. wizyta kosztowała 250 zł w warszawie. ale schudłam i nie wróciło nic. zadnego efektu jojo a tez miałam problemy.

Gość nunino
hmm..moze faktycznie jest to rozwiazanie,musze poszukac u nas dietetyka,dzieki a mozesz mi powiedziec ile schudlas i w jakim czasie?

Gość do nunio
zła dieta przytyłam jak ty w ciazy mały ma dziś 15 mc a ja dawno o kilogramach nie pamietam napisz do mnie wysle ci diete sluna12345@interia.pl

Gość do nunio
sory slubna12345@interia.pl

Gość sama nie wiem co o tym sądzić
Ja po wypadku nie mogłam się ruszać przez prawie rok, potem, także mi nie wolno było się wysilać. przytyłam z kilka kg. Przeszłam całkowicie na dietę wg. grupy krwi w połączeniu z niskim indeksem glikemicznym. Pomogło, dzisiaj mogę jeść często to co chcę i kiedy chcę i nic mi nie jest. Jadam to co lubię i co jest dla mnie zdrowe. Całe szczęście, że to co nie wskazane dla mnie to mi po prostu nie smakuje. Poszukaj sobie diet, wypisz co jest odpowiednie i zrezygnuj z innych, warto.