Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzyna ma katar

top dla podszywaczy

Polecane posty

Gość katarzyna ma katar

uwielbiam waszą twórczość :) Oto podszyw po którym kwiczałam tarzając sie po podłodze: dodam, że ostatniego stolca miała w momencie, gdy sikorka-bogatka przysiadła na brzózce pod którą przykucnęłam. po czym zwróciła się ku mnie z zatkanym nosem i głośno zakasłała kha-kha..!! buahahahahahahah

Gość to jest prowokacja
też mi się podobał :D

Gość katarzyna ma katar
idąc ze sklepu z siatką pełną udanych zakupów, już myśląca o spożywaniu zakupionych produktów, straciłam równowagę i ślizgając się na gównie jakiegoś, co wynikło z mej pośpiesznej analizy, dobrze karmionego psa, najprawdopodobniej mającego dietę bogatą w warzywa a ubogą w wodę, wnioskując po jego intensywno jaskrawej kolorowej masy i nierzadkiej, ale trwało wyglądające konsystencji, i ze smutkiem uświadomiłam sobie, iż ten pies ma szczęśliwsze życie konsumenckie, ponieważ mnie nawet nie stać na krewetki, a udłamki takich zauważyłam w tym dziele szczęliwego orgaznizmu

Gość katarzyna ma katar
z lubieżnym usmiechem na ustach zasadzam się w gołębniku sąsiada aby znienacka pokrywać moim kroczem niczego nie spodziewające się gołębie

Gość katarzyna ma katar
podczas upalnego lata na drodze krajowej nr 801 strzelając stolce ma gorący asfalt i popierdując figlarnie łapałam na stopa starszych panów w celu zrobienia im loda

Gość katarzyna ma katar
mieszam głową bigos :classic_cool:

,,kiedyś gdy byłam jeszcze w przedszkolu wyleciała mi z pochwy lalka barbie. cieszyłam się wtedy, że urodziłam dzidziusia. jak powiedziała tacie, że urodziłam to dostałam wpie**ol, i zero żarcia do końca miesiąca"

Gość spajdermen
ja lubię ten wieczorami jęczę przy rurze od kloryfera żeby sąsiedzi myśleli że mam udane życie erotyczne :classic_cool: :D

Gość butelke zwrotne
:classic_cool:

Gość butelke zwrotne
👄 spokojnełe na razie pozbywam się prawictwa, jak już się pozbędę to się umówimy :classic_cool: