Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaaaaMama

BRAK DRUGIEGO OKRESY PO TABLETKACH ANTY......A MOŻE CIĄŻA? PROSZĘ O POMOC!!!

Polecane posty

Gość jaaaaaaaaaaaMama

2 lata przyjmowałam tabletki. Po odstawieniu dostałam krwawienie tzw. z odstawienia , następnie po 28 dniach dostałam fizjologiczną miesiączkę i od tamtej pory cisza. A mija już 37 dc!!! Kochałam się z mężem, ale ZAWSZE z prezerwatywą i nigdy nie do końca we mnie! Zrobiłam test wyszedł negatywny, ale sama nie wiem, co mam zrobić, czy to normalne? a może jestem w ciąży? ale jak???? mam już dwoje zaplanowanych dzieci i nie chcę trzeciego...

to dopiero 37 dc. Mam podobnie. Pigułki odstawiłam w marcu. Pierwsze dwa cykle w miarę normalne, a potem coraz gorzej... Dziś mam 103 dc. Nie jestem w ciąży na 10000%. W piątek mam umówiona wizytę u gina. Bardzo chcę zajść w ciążę, a nie mogę :( dzieci nie mam:( będę miała usg i skierowanie na badania hormonalne. Tak czasem jest po pigułkach...Nie mogą się "obudzić".

Gość moim zdaniem to
nie jesteś w ciąży. W końcu zabezpieczałaś się prezerwtywą + wyciągnięcie + test negatywny. po tabletkach mogą być zawirowania hormonalne przez jakiś czas. Możesz mieć @ nieregularnie, możesz mieć plamienia itp. moim zdaniem na 99,9 % W CIĄŻY NIE JESTEŚ.

Spoko, pewnie nie ciąża. Po tabletkach tak bywa. Ja też brałam długo tabletki antykoncepcyjne i pierwsze okresy po odstawieniu zdarzały się i co 50 dni !!!! Masakra, ale na szczęście uregulowało się to po urodzeniu dziecka.