Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdasdasdasda

Wybielanie zębów po noszeniu aparatu -pytania

Polecane posty

Gość asdasdasdasda

Witam, mam pare pytań odnosnie wybielania zębów. Za jakis czas (mam nadzieje:)) zdejme aparat ortodontyczny. CHcialabym wybielic sobie zęby. Nasuwa mi się pare pytań- ile będzie to kosztowało, ile razy trzeba będzie ten zabieg powtórzyć, czy wybiela się od razu po zdjęciu apratu czy trzeba odczekac, i czy dlugo sie ta biel utrzymuje?? w ogóle opłaca się wybielac zęby? Jezeli ktos mial wybielane zęby to prosze o odpowiedzi:)

Gość asdasdasdasda
aha jeszcze mam jedno pytanie czy po zdjęciu aparatu ortodonta Wam piłował niektóre zęby?:P

Gość asdasdasdasda
podnosze:)

Gość KAJANKA
NAJLEPIEJ USUŃ ZĘBY I WPRAW PROTEZE - TO NAJTANIEJ

Gość asdasdasdasda
podnosze nadal:P

Gość moje jest takie
ja placilam 800zl, powinno sie powtorzyc po 2 latach -zanczy tak odswiezyc,ale nie robilam tego............... efekt ok. nie sa jakies suoper bilae, ale na pewno nie mzona poweidziec ze sa zolte czy pozokle czy szrarwe....taka natrulna biel,ale wolalbym bielsze ...robilam w klinice ktora nazywa sie usmiech -znajdxz na google

Gość asdasdasdasda
ok dzieki bardzo. a odcień bieli to sami sobie wybnieramy czy decyduje o tym ortodonta?

Gość asdasdasdasda
może ktoś jeszcze się znajdzie??

Ja bym na twoim miejscu spróbowała liquid smile. Jest to aplikator, który skutecznie wybiela zęby. Przede wszystkim jednak jest on łatwy i wygodny w użyciu dlatego tak wiele osób go stosuje.

Najlepiej odczekać pół roku, ponieważ zęby po zdjęciu aparatu są jeszcze wrażliwe. A zresztą zapytaj ortodonty. Bo takie wybielanie to też nie jest najlepsze. Może najpierw usuń kamień?