Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mad girl

Czy Bóg istnieje? W co wierzycie?

Polecane posty

z nim to nie miesci sie w ramach cudów był ponad wymiarami nie musiał sie nawet perfumować uzywał aniołów jako listonoszów móg byc 2 miejscach naraz uzdrawiał ludzi ,czytał w duszach jak w gazecie wszystko wiedział co człowiek jaki grzech zrobił nawet mu przypominał wierzył w ufo ,lewitował ,rozmawiał we wszystkich językach przepowiadał przyszłość

Gość pisakownica kamilki
bój istnieje ja nawet czuje jego obecność! mój kolega kiedyś mało sie modlił i kusiło go to różnych grzechów ale gdy zaczoł się codziennie modlić chodzic do kościoła itd/ czół jakby jakaś siła odciągała go od zła i grzechów! DOWODÓW JEST WIELE!! ja wierze ja do kościoła (staram się codziennie) ale najczęściej chodzę w niedziele i jakieś święta a modle się codziennie . wierze w boga . DOWODÓW JEST WIELE!

Gość pisakownica kamilki
ja nawet nie potrzebuje dowodów na jego istnienie!! (ale dowodów jest wiele :))

Gość taaaaaaaaaaaa
jest XXI wiek ,jak ludzie mogą wierzyc w takie brednie? Zreszta jakby bóg istniał to nie byloby tyle złych rzeczy.Jesli wg was bóg jest to jest cholernie ślepy i jest leniem.

Gość pisakownica kamilki
bóg nigdy cię nie opuści i jest gotów ci wybaczyć :)

Gość pisakownica kamilki
bój istnieje ja nawet czuje jego obecność! mój kolega kiedyś mało sie modlił i kusiło go to różnych grzechów ale gdy zaczoł się codziennie modlić chodzic do kościoła itd/ czół jakby jakaś siła odciągała go od zła i grzechów! DOWODÓW JEST WIELE!! ja wierze ja do kościoła (staram się codziennie) ale najczęściej chodzę w niedziele i jakieś święta a modle się codziennie . wierze w boga . DOWODÓW JEST WIELE!

Gość taaaaaaaaaaaa
buhahahah ale co ma mi wybaczyc????? bredzisz.

Gość limta
bóg nas nawraca pokazuję właściwą śnieżkę!!! jest przy nas! . bóg zawsze chce nam pomóc!! ja wierze w boga

Gość pisakownica kamilki
(nie chce cię obrazić ani się z tobą kłócić)) bóg może wybaczyć ci złe czyny.(grzechy) :)

Gość pisakownica kamilki
bóg wybacza grzechy

Gość pisakownica kamilki
ja sie poprawiłam i teraz popełniam o wiele mniej grzechów (wogule nie popełniam ) :)

Gość pisakownica kamilki
bój istnieje ja nawet czuje jego obecność! mój kolega kiedyś mało sie modlił i kusiło go to różnych grzechów ale gdy zaczoł się codziennie modlić chodzic do kościoła itd/ czół jakby jakaś siła odciągała go od zła i grzechów! DOWODÓW JEST WIELE!! ja wierze ja do kościoła (staram się codziennie) ale najczęściej chodzę w niedziele i jakieś święta a modle się codziennie . wierze w boga . DOWODÓW JEST WIELE! . bóg jest przy tobie i jest gotów ci wybaczyć :)

Gość pisakownica kamilki
nie mam wypranego mózgu. porostu wierbój istnieje ja nawet czuje jego obecność! mój kolega kiedyś mało sie modlił i kusiło go to różnych grzechów ale gdy zaczoł się codziennie modlić chodzic do kościoła itd/ czół jakby jakaś siła odciągała go od zła i grzechów! DOWODÓW JEST WIELE!! ja wierze ja do kościoła (staram się codziennie) ale najczęściej chodzę w niedziele i jakieś święta a modle się codziennie . wierze w boga . DOWODÓW JEST WIELE! . bóg jest przy tobie i jest gotów ci wybaczyć ze w BOGA! . (nikt sobie boga nie wymyślił!) :) ja w go wierze

Gość pisakownica kamilki
nie mam wypranego mózgu ja wierze w BOGA! (Poprostu)

Gość pisakownica kamilki
bóg jest przy nas nawraca pokazuje właściwie ścieżki i jest gotów wybaczyć. (ja nie mam wypranego mózgu poprostu kocham boga i w go wierze)

Gość pisakownica kamilki

Gość nie ma dowodu fizycznego
"ja nawet nie potrzebuje dowodów na jego istnienie!! (ale dowodów jest wiele" a tylko taki dowód może sprawić, że istnienie Boga będzie całkowicie niepodważalne

Gość ostatni moheranin
Film poświęcony gruzińskiej mistyczce i uzdrowicielce Lenie Loliszwili. Kobieta ma dar leczenia najcięższych chorób, wobec których współczesna medycyna jest bezradna. a leczy dzięki bógu bo mówi jej jak leczyć ludzi http://gloria.tv/?media=265396

a ja wierzę tak po prostu... i uważam że gdyby wszyscy w życiu przestrzegali 10 przykazań świat nie byłby taki zły... myślę że w tej religii nie ma złego tylko to my jesteśmy źli i rzadko kiedy kierujemy się przykazaniem miłości jeśli wiecie jak ono brzmi.... zauważyłam jednak że ci którzy negatywnie się wypowiadają niewiele wiedzą o tej religii i chyba nie rozumieją.... za to bardzo dużo w nich pogardy do tych wierzących.... i uważam że wiara jest dla ludzi którzy potrafią sięgnąć troszkę dalej niż to co widzą i potrafią dotknąć.... i tylko ignoranci w nic nie wierzą.... bo jakby tego nie nazwać są siły dobre i złe i temu nikt nie może zaprzeczyć...

Gość czy krowy wydojone
przykazania dał na bóg byśmy sie nawzajem kochali