Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolezanka z gry XXXsecrethaha

Zonaci kolesie sa załosni :)))

Polecane posty

Gość kolezanka z gry XXXsecrethaha

do mnie wciaz pisze zonaty,dzieciaty(2małych) i niesmiało domaga sie seksu online,załosny jest i chyba bardzo samotny z ta slubną skoro sam,z niczego,bez zaproszenia, wciaz pisze,ze teskni,itp.biedny duren nawet chce sie umówic na randke,seks pewnie ma we łbie durak zal mi zon takich palantów NIE DAJ BOZE swoja droga co to za zony,skoro oni tak ZEBRAJA O MILOSC!!!!!!:dddd

Gość milosc?
a ty zapewne wzniosly obiekt tej.... milosci? :D

Gość anarcholi przepędzić
Autorko co sprawiło, że on do ciebie podbija? Czyżbyś napisała w opisie że brak Ci męskiego ramienia?

Gość autorkaxxxxx
otóz zonas ten proponuje mi to i owo bez zachety,ot ta sama gra online :))) smieszy mnie to ale zal mi jego zony,ma dzieciaki,i zachowuje sie jakby ich nie bylo....rozumiem,ze szuka odskoczni ...ale u mnie nie znajdzie....ja nie z takich ale sa chetne,znajdzie na pewno,błe..,.

Gość autorkaxxxxx
wciaz dziwie sie zonkom,które NIC nie robia zeby utrzymac pieska a jak ucieknie do innej beda płakały,takich zonkosiów nie spotykam duzo a ten to bidak smutny,gra to jego jedyna rozrywka,bidulek....i jeszcze pisze ze w lozku bedziemy myslami razem mimo ze osobno,hahha a co ta zonka by powiedziała,ale widac ma zarosnieta pochwe :-) bye,miłego dnia :)))) takie sa fakty :D hihihihiiii jakie one durne:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD a sa chetne,uwazajcie,sa,i wezma padalca:))))(ja sie brzydze)

Gość zdziwionaposzukiwaczamiuczuc
''a ty zapewne wzniosly obiekt tej.... milosci? '' jakiej milosci,jestes chora umyslowo czy jak???? mysle,ze ty oszukujesz sama siebie,pozniej tylko bedzie twoj płacz,zobaczysz, ja wspolczuje tym dziewczynom,i dziwie sie jak faceci szukaja na boku,mimo ze maja udane dzieciaki,czego im brakuje,ze szukaja i zaczepiaja znienacka...moze ja jestem jedyna taka co zonatych nie tyka bo cudzego chłopa nie tkne kijem:))))) a ze inne uwazaja to za idiotyzm to ich sprawa:))))) odechciewa sie internetu...

Gość masz racje
"odechciewa sie internetu..." zwlaszcza jak takie kretynki jak ty nie lapia najprostszej, najbardziej oczywistej ironi... :D 🖐️

Gość buziaczkidlazazdrosnicy
kretynka jestes ty zdradzna zonko, to ty wylewasz łzy i pierzesz brudy i rób to najlepieh jak potrafisz ;) muuuah!!!;))) rozumiem,ze nie mozesz wyladowac sie na mezusiu :)))) moze on ma razje,ze cie olewa :))))

i pierz dokładnie gatki ;) dla twej pociechy-mozesz sie poocierac o jego slipki ;) to prezent dla ciebie na te gwiazdke :D buziaczki ty "od brudnej roboty"jak mowi moja przyjaciolka :))) widze,ze twoja zazdrosc zasluguje za to co cie spotkało :))))))))))))))))))))))))))))) wcale cie nie załuje,za glupia jestes:)))))

nie płacz:)))) bo bedziesz to wycierac!!!!!!:))))))))))))))

widzisz,jestes podla suczka i dobrze,ze cie zdradza:)))) teraz Wiemy dlaczego :))) milego wylewania lez bo rozwodu nie wezmiesz:)))))))))))))))))hahahaaa masz przesr;))))))) jAKAS TY ZALOSNA!!:))))))nie zazdroszcze:)))))))))))hahahaaaaaaaaaaaaaa

idz juz ryczec w kat :D nie czytaj ,spadaj naiwna kretynko :)))))))))

Gość buziaczkidlazałosnejporzuconej
wypoc sie jak rusin,kolejna ofiara swojego debilizmu :)))) moze jestes zona ale porzucona i zdradzoooona lalallaaaaaaaaaaa cierp suko cierp

smarki ci morde zalały,nic dziwnego ze szuka

buziaczki :)))))) i dokladnie pierz bo on ci skuje morde paskudo:))))))hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość Oddźwierny
zamykam topik

Gość kreskaniebieska
od prawdziwej kobiety chlop nie ucieknie

Gość alicja w.
ja mam żonatego przyjaciela od paru lat...sexu,nawet pocałunkow nie bylo nigdy miedzy nami....ale gdyby byl wolny bylibysmy parą:)takze nie wszyscy żonaci są żałosni:)

Gość to prawda,że żonaci
faceci są popaprańcami. Jęczą jacy są nieszczęsliwi,że żona jest bee,a po to tylko żeby wyrwać jakąs naiwną laskę zrobić swoje raz,drugi ,trzeci i fruu na inny kwaiatek.Takie sa niestety realia terażniejszości. Kobietki od takich żałosnych chloptasi,najlepiej trzymać się jak najdalej. Pozdrawiam.

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
faceci nie zebraja o miłośc tylko o sex, a żony zawsze sa złe, zle opisują żony żeby wzbudzić litośc idiotek