Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam się bo muszę

potrzebna mała pomoc

Polecane posty

Gość pytam się bo muszę

witam jestem w trakcie pisania felietonu. tamat brzmi pies- dziecko XXI wielu. poruszam w nim temat ubierania psa. Co wy o tym sądzicie? potrzebne mi są opinie z zewnątrz

Gość złoty ogórek
ubierz psu prezerwatywe na fiutka

Gość pytam się bo muszę
w felietonie wypowiadam sie na temat tego, że coraz częsciej ludzie ubieraja psy i to nie tylko " małe rasy" ale i te duże. co wy o tym sądzicie

dla mnie to idiotyzm. Pies jest psem i powinien biegać po trwanikach (nie być noszony na rękach czy w torebce) oraz nie powinien być ubierany w żadne debilne ubranka- wyjątkiem może być zima,kiedy psiaki mają rzadkie futerka i bardzo marzną. Ale to jest kwestia dbania o jego zdrowie a nie o panującą modę.

Gość dsldlsldsds
a co dokladnie chcesz wiedziec? ja uwazam, ze ubieranie psa to bezsens. Ok pies czasami jest jak dziecko, czesto jak czlonek rodziny, ale ubierac go? wyglada wtedy jak pajace :) jak tak jak na fotce nizej: http://grab.by/7rsp

są rasy które trzeba ubierac bo jest im po prostu zimno. ale w innym przypadku to głupota i męczenie pasa. ok, jakaś ładna ozdobna obroża czy hustka na szyi dużego psa ale reszta odpada

Gość dsldlsldsds
ja kiedys slyszalam,ze jest TYLKO 1 rasa, ktora sie powinno ubierc-jest nia chyba grzywacz ktory nie ma w ogole siersci i jest mu zimno. A wszystkie pozostale, nawet te najmniejsze,ale majace siersc-nie powinny byc ubierane! bo pies to pies, a nie maskotka do ubierania

Gość pytam się bo muszę
dzięki za wypowiedzi i czekam na kolejne

Gość kaska baska joaska
Wg mnie to takze idiotyzm ubierac pieski. Caly urok w nich samych, wiec po co jeszcze je stoic i robic z nie klałny? a swoja droga zdjecie ktore ktos wyzej zamiescil- BOSKIE!

Gość pytam się bo muszę
podnoszę