Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeezu nie lubie jej !!

Nie lubie siostry chłopaka czy my mu o tym powiedzieć ?

Polecane posty

Nie lubię siostry chłopaka... Niby nic mi nie zrobiła a działa mi na nerwy jak cholera !! W niedziele byłam u chłopaka w domu i niestety ona przylazła do pokoju chłopaka ze swoim chłopakiem myślałam że nie wytrzymam chciałam jak najszybciej jechać do mnie do domu. Na sam jej widok podnosi mi się ciśnienie... I teraz znowu chłopak mówił że pojedziemy w sobotę albo niedzielę do niego... i znowu jak będziemy w domu znowu będę musiała z nią na siłę gadać ;/ I zastanawiam się czy powiedzieć o tym chłopakowi że jej nie lubię ?

Gość collasssssssss
ale ona cie lubi

Gość nkjnj
mozesz sobie jej nie lubic, ale nie masz prawa ograniczac kontaktow rodzenstwa. Dziewczyne mozna zmienic, a siostre ma sie jedna, wiec uwazaj co mowisz🖐️:D

Gość wwwwwwwwmmmm
Ja nie lubie bratowej mojego chłopaka tzn jego brata zony i sie z tym nie kryje. nie kazdy musi kazdego lubic

nkjnj "mozesz sobie jej nie lubic, ale nie masz prawa ograniczac kontaktow rodzenstwa. Dziewczyne mozna zmienic, a siostre ma sie jedna, wiec uwazaj co mowisz" popieram 🖐️

collasssssssss masz racje lubi mnie bo jak się widzimy mało co mi w doope nie wejdzie... ale ja ich wcale nie ograniczam...

Gość nie obrazaj starych lisow
nie lubisz jej bo...???

Ale ja jej nie lubie to znaczy że ich ograniczam ? :) Zresztą On też jej nie lubi no ale to w końcu jego głupiutka siostra która ma 23 lata albo może i nawet już 24 a zachowuje się jak dziecko z podstawówki... Nawet nie jest w stanie po sobie u chłopaka w pokoju sprzątnąć... sama nie wypierze... nie wyprasuje... nawet jeść jej mama robi.... normalnie wstyd !! W niedziele była taka sytuacja że ja siedziałam z ich mamą w kuchni i miała robić kolacje wołała... prosiła... żeby jej pomogła to nie! udawała że nie słyszy... to zrobiło mi się przykro i ja pomagałam... chodz juz z chłopakiem mieliśmy jechać do mnie do domu.

tak jak pisałam niby nic mi nie zrobiła ale jej nie lubię Może dlatego że jest bałaganiarą leniem patentowanym nic nie pomaga mamie tylko siedzi jak księżniczka... ale pytałam czy powiedzieć o tym chłopakowi że jej nie lubię ? Czy to przemilczeć ?

Gość jak uzywac?
uwazam, ze nie powinnas mowic mu, ze jej nie lubisz tylko zapytaj sie dlaczego taka jest skoro ma 23 lata? moze po prostu rodzice ja tak wychowali i teraz ma taki charakter jaki ma...ja mysle ze na razie skoro jeszcze nie ejstes jego zona trzymaj troche jezyk za zebami