Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniol ciemnosci...

Dziewczyny, które wyszly z anemi, pomóżcie. Łysieje

Polecane posty

wyszly mi potworne wyniki krwi. Lekarz zaczela podejzewac bialaczke, po dlugich badaniach bialaczka zostala wykluczona. Wiem ze mam niedobrawliwosc krwi, maloplytkowosc niedokrwistosc i cięzką anemie.... czyli moja krew jest do doopy. Nawet niezle sie czuje, ale cos co wpedza mnie w anemie to wlosy. Wypadaja mi garsciami, z cebulkami, robia mi sie zakola jak u faceta. wlosy mam tak silnie przezedzone ze upinam je jedna wsuwka. wlosy mam do ramion.... ogolnie nie sa zniszczone, bo nie farbuje, nie uzywam prostownicy, suszarki, podcinam koncowki, ale wypadaja z cebulkami... Juz nie wiem co robic. od trzech miesiecy biore Vitapil na zmiane ze skrzypem polnym, stosuje odzywke WAX, szampon pharmaceris polecany po chemii, do tego codziennie 80 mg. zelaza w tabletkach. ostatnio hemoglobine mialam badana tydzien temu i wynosi 9,5. Co robic zeby wlosy tak nie wypoadaly... niedlugo bede lysa

Gość mam ten
sam problem od kilku lat.Robilam badania,tez mam anemie,ale lagodna.Badalam nawet tarczyce.Bylam u 3 dermatologow i nic Ale od jakiego czasu ok 2 miesiecy jest lepiej.Moze pomogla mi moja wlasna kuracja?Tego nie jestem pewna ale odkad stosuje kilka rzeczy jest naprawde lepiej,a wiec: -myje wlosy tylko i wylacznie szampone Alpecin kofeinowy C 1 -po myciu wcieram w skore glowy tonik firmy Crisan przeciwko wypadaniu wlosow -pije herbate z pokrzywy 2-3 saszetki dziennie po tym toniku mialam poprawe juz po kilku smarowaniach powodzenia

Czytalam o tym szamponie. Podobno swietny. Musze wyprobowac. Na razie nic mi nie pomaga. A i od dawna zastanawiam sie nad piciem tej pokrzywy. dzis kupie. dzieki za odpowiedz:)

Gość Aniol cimenosci...
up