Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AlixD

Prośba do wszstkich forumaniaków !!! Pytanie potrzebne do pisania książki :-)

Polecane posty

Jak przeczytaliście powyżej potrzebuję dość dziwnej pomocy. Mam dużo pytań ( naprawdę dużo ) a są one potrzebne do mojej powieści. Są na różne tematy(książki,filmy, jedzenie itp.), więć trudno mi było pisać na kilkanaście tematów :) będą to dość dziwne pytania, ale potrzebuje ood was pomocy !!! Wiem, że wy będziecie wiedziec najlepiej, a nie mam do kogo się zwrócić z tą prośbą ... 1. Podajcie tytuły jakiś ciekawych książek i filmów psychologicznych ostatnich lat ? (ostrzegam to dziwne pyatnie) 2. Jak się nazywały te czekoladowe gwiazdy, które jakieś 10 lat temu wycofano ? Były w niebieskich opakowaniach i smakowały przepysznie :)

Gość gwiazdki były Milky Way
jeśli o to Ci chodzi, dokładnej nazwy, jeśli była inna nie pamiętam. Z ciekawych książek psychologicznych wymienię T. Kroll "Biali bogowie".

Gość blabliblu
piszesz ksiażkę? :D a masz ją gdzieś na stronie? chętnie bym poczytała, widzisz sama piszę, już mam kilkanaście stron a4, i potrzebuję opinii. :)

Dziękować :) Jak narazie nigdzie jej nie publikowałam, podkreśłam narazie ale planuję ją wydać. Za to bardzo potrzebuję tych informacji. Z chęcią się wymienie książkami :D Ale niech więcej ludzi wchodzi !!!