Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmiesmaczona244

nieakceptowany zwiazek?

Polecane posty

Gość zmiesmaczona244

witajcie, jestem nieakceptowana wraz z moim chlopakiem,odkad sie ujawnilismy ze swoim zwiazkiem ludzie krzywo na nas patrza,tak jakby sie odwrocili od nas,moi znajomi przestali sie do mnie odzywac a wrecz jakby maja do mnie pretencje ze spotyklam sie z T. jego znajomi tez maja jakies ale,nie lubia mnie czy nie lubia nas razem?ogolnie jest tak ze przestalismy byc zapraszani i lubiani w towarzystwie o co moze chodzic ludziom??? jeste skonsternowana,bo to samo jest z rodzicami,nie lubia mojego T, i mnie jakby inaczej traktuja odkad z nim jestem,jego rodzice tak samo? o co chodzi???

Gość Rammmmzes
A połykasz?

Gość Aneshya
A nie będzie lepiej jak się poprostu o to zapytasz swoich rodziców i znajomych?

Gość jak ma dorosnac zarozumiale,
ucieklas dzis z psychiatryka? Czy zapomnialas psychotropow zazyc, no chyba , ze dzialasz w konpiracji jako "zoska z parasolka" . Nastepna wariatka na FORUME.

Gość zmiesmaczona244
pytalam,mowia ze wszystko jest ok ale ja czuje ze jest odwrotnie...

moze cos jest nie tak z jego wygladem moze ty jestes ladna a on nie nalezy do przystojnych i dlatego. moze nie pasujecie do siebie wygladem

Gość zmiesmaczona244
mysle , ze to moze byc powodem.Jestem dziewczyna z gornej polki, wyksztalcona , z doskonala sytuacja materialna a moj Mis jest po zawodowce. Wiem to mezalians ale ja go kocham szczerze. Ludzie sa podli.

Gość zmiesmaczona244
to wyzej to jest podszyw, myslicie ze jak ludzie sa w jakis sposob niedopasowani to ludzie moga sie od nich odwracac?-nie pasuje im to ze "ludzie do siebie nie pasują?"

Gość zmiesmaczona244
ale napisalam,jak polamana ;)ale wiadomo o co chodzi

Miłości nie da się analizowac z zewnątrz, wiec nie myśl o tym nieakceptowaniu. Po jakimś czasie zobaczą, że tworzycie udany związek i sie przyzwyczają, szkoda, że zamiast się cieszyć, że jesteś szczęśliwa to takie coś robią

Gość tam taram ta
no jesli kazdy reaguje w ten sposob, to powienno dac Ci to do myslenia. Ludzi musi cos draznic. Byc moze jak jestescie razem to macie zachowania , ktore irytuja towarzystwo. Zdecydowanie powinnas spytac sie zaufanych osob o co chodzi. Nie wszystkich znajomych, tylko tych najblizszych zdanie poznac, wtedy moze jakos Ci sie wyjasni sytuacja. Co my mozemy powiedziec jak Was nie znamy, czytamy tylko kilka slow, ktore nic tak naprawde nam nie mowia, a poza tym znamy jedynie Twoj punkt widzenia, nie mozemy byc obiektywni.

Gość 5670990346568789789098876759
a sama nie znasz par krore razem zahcowuja sie tragicznie a osobno sa lubiani? np pizdzicie sie ze soba, slinicie przytulacie i wogole jestescie tacy slodcy i mdli tak ze innym sie chce wymiotowac?

Gość w czym sie roznicie,ze was
nie akceptuja, uroda,wyksztalcenie,status ?

Gość gdudijwoj
napisz co jest powodem niby tego "niedopasowania" będzie łatwiej pomóc, bądź określić tego podłoże, lae skoro wszyscy się od Was odwrócili, to naprawdę musi być to coś poważnego.....

Gość hoohojdijcdi
a może jesteś studentką swojego wykładowcy, to tak ostatnio modne związki szczególnie na kafe.....

Gość ZAPRASZAM NA TAROT GG, E-MAIL
ZAPRASZAM WSZYSTKICH SERDECZNIE STAWIAM KARTY TAROTA W KAŻDEJ SFERZE UCZUĆ BARDZO DUŻA SPRAWDZALNOŚĆ POTRZEBUJESZ PORADY? MASZ DYLEMATY ? CHCESZ WIEDZIEĆ KIEDY WYDARZY SIĘ COŚ NA CO OD DAWNA CZEKASZ? PROBLEMY UCZUCIOWE? ZAPRASZAM TAKŻE NA WRÓŻBĘ ROCZNA, OPIS KAŻDEJ SFERY UCZUĆ, ZDROWIA, FINANSÓW, WRÓŻBA ROCZNA 15ZŁ. 1 PYTANIE 2 ZŁ. KRZYŻ CELTYCKI 7ZŁ PYTANIA BEZ LIMITU W 1 WIADOMOŚCI 13ZŁ SEANS 50MIN GG 15ZŁ E-MAIL anna_anielaa65@wp.pl< br /> GG 28042901