Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wolna i szczęśliwa

film jakiego nie da się zapomnieć...

Polecane posty

Gość więzień nienawiści mnie rozw..
przejmujący i szokujący

Gość więzień nienawiści mnie rozw..
widział ktoś "między piekłem a niebem" ? świetny

Gość życiowa kobietka
zgodnie z obietnicą - nigdy go nie zapomnę prawdziwy życiowy film.

Gość Żałoooooooość
"plac zbawiciela" miałam prawie na żywo:( Jasminum- za małą Gienie i jej przyjaźń z bratem Zdrówko (w tej roli Gajos) W ogóle filmy Kolskiego są przemocne. Polecam też "Grający z talerza" i "Jańcio Wodnik"- za baśniową fabułę. "Afonia i pszczoły" moim zdaniem są zbyt naturalistyczne (mam na myśli te sceny wieszania się głównej bohaterki, albo tą w której odgryzła sobie język-obleśne" Zawsze i wszędzie będę polecać "Kolor purpury"-miłość siostrzana górą. Po tym filmie przez najbliższy miesiąc nienawidzi się facetów. Polecam też inny film z Whoopi Goldberg, nie tak bardzo poruszający jak "Kolor purpury" ale za to dający nadzieję- "Corina, Corina". Słodka scena "zamawiania" zielonego światła na skrzyżowaniu. No i zniewalający Ray Liotta o spojrzeniu J. Travolty. Miodzio. Pamiętam że duże wrażenie wywarły na mnie "Godziny" z moimi ulubionymi aktorkami- Julien Moore i Meryl Streep. Z tą ostatnią polecam też film "Dom dusz". Przymierzam się też do obejrzenia "Sprawy Kramerów" o matce która mając wszystkiego dość zostawia "swoich mężczyzn" samych sobie.

Gość jeśli Meyl Streep to polecam
"Co się wydarzyło w Madison County" cudowny.....

Gość Żałoooooooość
o! ja na poprawę humoru polecam "to skomplikowane"- dwoje rozwiedzionych ludzi po latach nawiązuje romans. Próbują go ukryć i trochę jest z tym śmiechu.

Gość blablablasrytutu
film, którego nie da się zapomnieć-urwany film

Gość a choj to sem ja
PLUTON,SZEREGOWIEC RYAN,WIĘZIEŃ NIENAWIŚCI ,OJCIEC CHRZESTNY ,TAŃCZĄCY Z WILKAMI ,GORYLE WE MGLE,POLA ŚMIERCI i PLAC ZBAWICIELA który na długo zostaje w pamięci

Gość vodkaaa
Film "Głową w mur" zajebisty, genialny, doskonaly. Zakochalam się, zauroczyłam! Jestem pod wrażeniem i przeżywam go cały czas !!

Gość gość
Notebook to film, który na bardzo długo pozostaje w pamięci , polecam pobrać z FILEFOX- www.filefox.pl , polecam ;)

Notebook to film, który na bardzo długo pozostaje w pamięci , polecam pobrać z filefox- www.filefox.pl , polecam ;)