Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 9999999999999991111111

DIEWCZYNY ILE MUSI ZARABIAC CHLOPAK ZEBYSCIE SIE NIM ZAITERESOWALY

Polecane posty

Gość Mia Farrow
właśnie tacy są ci "cwaniacy" zamiast o pracy to śmierdzą całe życie

Gość werka nie ma serka
no to kim jest ten swinger?

Gość Mia Farrow
ja osobiście po swoich "przejściach" nie wybrałabym już takiego co zarabia marne grosze , nie zainteresowałabym się już takim

Gość Katherinne
Piękna nie jestem, przyznaję, ale jestem bardzo ładna. Chłopcze, ale ten Twój trik żeby się nad sobą poużalać i ponajeżdżać na bogu ducha winne kobietki wyszedł Ci w pięknym stylu. Temat był o tym ile powinien zarabiać nasz facet, a nie czy pieniądze są wyznacznikiem naszej miłości. Gdybyś spytał co w facecie jest najważniejsze, to miałbyś kompletnie inne wypowiedzi. Chciałeś rozmawiać o pieniądzach, to dlaczego teraz się żalisz, że żadna nie pisze o charakterze czy wyglądzie? Później się pytasz po czym wnioskuję, że masz braki w edukacji...

Gość Czytam i niedowierzam
jacy palanci i palantki tu pisza.

a czy ja jestem jakims moderatorem , czesc osob to napisala jaki facet a nie ile zarabia i dodawala ile np wystarczy na wspolne zycie a ty twardo sie trzymalas swojego

Gość Katherinne
Ty to nazywasz fuzją, my małżeństwem - i Ty śmiesz o miłości i uczuciach mówić? Większość kobiet jeśli się zakocha, to "na amen", a większość facetów przechodzi przez życie z mottem "jak nie ta, to następna" (jak na przykład Twój kolega 'swinger'). Puknij się w głowę. I nie, nie jestem wyrachowania, ja myślę o małżeństwie i dzieciach, a Ty o dupczeniu - taka różnica między nami.

tak uzyłem słolwa fuzja ale w odniesieniu do ciebie naucz sie czytac , a ni odnosnie siebie :)

nie nie szukam seksu gdyby tylko to byl problem to nie bylby specjalnie trudny do rozwiazania

Gość Katherinne
Potrafię czytać, ja pisałam o małżeństwie, a Ty nazwałeś to fuzją, pewnie przez gardło też Ci nie przejdzie. Jakbyś pisał o dziecku w odniesieniu do mnie, to też napisałbyś coś w stylu bachor? Zarabiam 3500, jestem bardzo ładna, inteligentna, oczytana, mam wyższe wykształcenie, a chcesz żebym poleciała na brzydkiego, głupiego i w dodatku niezaradnego. Skończ z komediami romantycznymi dla swojego dobra. A to co piszesz o urodzie to totalne świństwo. Myślisz, że jesteście lepsi, bo lecicie na urodę? Więc skoro kobieta urodziła się brzydka nie ma prawa do szczęścia? Każdy facet może zdobyć wykształcenie, pogłębić wiedzę i mieć fajną pracę. Brzydka kobieta pozostanie brzydką. Chamstwo niektórych facetów aż się pcha na świat.

fuzja jest o tobie nie o małżenstwie w ogóle """milosc i takiej szukam a raczej szukalem ale to bez celu bo wiele kobiet jest wlasnie takich jak Katherinne patrza na korzysci z mozliwej FUZJI dwóch osob a nie na to co sa w stanie przejsc razem w trudnych chwilach . Caly ten temat zalozylem z cieawosci jako tzn "" nie wiem jak ty ale nie udacznikem nie jestem jestem przystojny inteligenty i dobrze sobi radze w kwesti finasowych ,a co do urodu kobiety to sie zgodze niestety jestesmy wzrokowcami ale taka mamy nature i tego nic nie zmieni i nie warto nawet tego zmieniac , dla kobiet liczy sie bardziej zaradnosc niz wyglad i tego równiez sie nie zmieni tyle ze ta zaradnosc w obecnych czasach wyrazna jesr przez ilosc zarabianej kasy

Gość Katherinne
Właśnie widzę, że jesteś "inteligenty" :D Pisać nawet nie potrafisz, pewnie ta Twoja uroda równie cudowna. Znikam, bo nie lubię gdy facet jest "głupszy" ode mnie. Bez obrazy - to tylko szczery fakt. Naucz się chociaż pisać 'po polskiemu' plz.

to ty sie czytac naucz skaldanie literek to nie czytanie moja droga a to wyższe wykształcenie to chyba sobie kupilas na bazarze warzywnym :)

odpowiadam nie czytając tematu. Ważne żeby pracował a ile zarabia to już mnie nie obchodzi. Liczy się charakter, czy jest opiekuńczy i szarmancki. Tyle

Gość zaradnośc faceta w XXI wieku
to nie zbudowanie szałasu w lesie czy upolowanie zwierzyny, lecz zarabianie pieniędzy, więc to normalne, że szukamy zaradnych. Ja natomiast szukam przede wszystkim faceta sporo starszego, bo gównateria (dla mnie to do około 30 czy 35 lat) podniecająca się gołą babą w gazecie mnie nie interesuje. Wole doświadczonych, mądrych zyciowo gości. Wygląd jest najmniej istotny. Oczywiście zarobki to ważna kwestia i myślę, że mógłby mieć koło 10 tys. m-cznie. Ja w zamian oferuję tez wiele: jestem dość zaradna (na koncie koło 1,5 mln.), mieszkanie, auto, tytuł arystokratyczny, itp. itd. Byle gnoja nie chcę.

Gość Bez Nicku-ONA24
Autorze, zakładanie takiego topiku to nic innego jak tylko pokaz głupoty i chęć udowodnienia nam, kobietom, że jesteśmy materialistkami.Tylko my myślimy w kategoriach mężczyzny jako potencjalnego przyszlego męża, Wy-laska na chwile, do wydupczenia, koniecznie musi byc łatwa bo przy babce średniej urody Wam nie stanie.To Wy maciew wymagania-od Małego to Mama sie Wami opiekowała, gotowała, sprzątała, siedziała przy lekcjach, prała gacie i skarpety, i tak już macie zakodowane że kobieta MUSI byc waszą służącą, to jej psi obowiązek.Tylko chcialam zauważyc że to na kobiety zazwyczaj spada ciężar prowadzenia, i utrzymania domu, Wy dajecie grosze bo przecież musicie miec na własne wydatki.Troche odbiegłam od tematu za co przepraszam, wracając do sprawy każda kobieta jest inna, ale żeby utrzymac siebie i rodzine min.średnia krajowa, czyli mniej wiecej 2.500-3000zł.Oczywiście nie od razu-teraz o prace ciężko i wiadomo jakie są zarobki, więc nawet i na takie pieniądze trzeba latami pracować.Aaaa a kobiecie możecie zaimponować odkladaniem pieniędzy-teraz to u Was niemal niespotykane

Gość ZAPRASZAM NA TAROT GG, E-MAIL
ZAPRASZAM WSZYSTKICH SERDECZNIE STAWIAM KARTY TAROTA W KAŻDEJ SFERZE UCZUĆ BARDZO DUŻA SPRAWDZALNOŚĆ POTRZEBUJESZ PORADY? MASZ DYLEMATY ? CHCESZ WIEDZIEĆ KIEDY WYDARZY SIĘ COŚ NA CO OD DAWNA CZEKASZ? PROBLEMY UCZUCIOWE? ZAPRASZAM TAKŻE NA WRÓŻBĘ ROCZNA, OPIS KAŻDEJ SFERY UCZUĆ, ZDROWIA, FINANSÓW, WRÓŻBA ROCZNA 15ZŁ. 1 PYTANIE 2 ZŁ. KRZYŻ CELTYCKI 7ZŁ PYTANIA BEZ LIMITU W 1 WIADOMOŚCI 13ZŁ SEANS 50MIN GG 15ZŁ E-MAIL anna_anielaa65@wp.pl< br /> GG 28042901