Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KopaMaTaKawa

Odnaleziono zwłoki zaginionej Asi Surowieckiej oraz morderce!!!!

Polecane posty

Gość NaaNaa 28
jestem z bielska i pamietam ta sprawe :(((

Gość yeeerkkk
czy na tym filmie to nie jest zdzisiek balandzir?

Gość Janek 0000000
tak samo bedzie zaginioną Iwoną Wieczorek znajdzie sie ale trup

Ja nie znam typa,ale tego człeka gębe powinny pokazać. Wstyd dla rodziny,bo ma żone i dziecko.Współczuje im mieć męzai tatusia morderce.A w głowie mu się pewnie popierdzieliło ( delikatnie ujmując ) i zabił Asie :(

Gość NaaNaa 28
czytam na forach ze po raz-wlaczyl kretyn telefon asi po czterech latach i przez to go namierzyli dwa-podobno byl bardzo ekhm jak to sie mowi "w porzadku" i do pracy sie garnal i rodzine mial i wogole trzy-brat go wrabia w morderstwo tak tylko, pisze co sadzicie ?

Ja myśle,że jak morderce łapią,to potem rodzina się wypowiada że ojoj nie mozliwe że kogoś zabił,toć to dobry,uczynny człowiek.Zawsze te głupie i naiwne teksty ludzi rozwalają mnie na łopatki.No cóż,ale mordercy mają diabła i rogi w sobie. :/

Gość jnjiddfhu
mój Boże, ciekawe co z tą dziewczyną zaginioną w Sopocie w lipcu...boje się, że będzie podobnie:( kara śmierci!

Jak jej szybko dość nie znaleźli,to czas tu robi niezbyt dobrą role :( dla Iwony,jak też dla Iwony rodziny-mamy :(

"ciekawe co z tą dziewczyną zaginioną w Sopocie w lipcu...boje się, że będzie podobnie" Bardzo prawdopodobne. Po takim czasie .. Wątpie, żeby ktoś ją więził tyle miesięcy i nie chciał okupu.

Dokładnie,tym bardziej że Rutkowski oglosił że jacyś biznesmeni ofiarowali milion złotych za odnalezienie Iwony.No,ale to pewnie byla podpucha by ktoś kto stoi za zaginieciem Iwony się sam wkopał. :/

Gość aglomero
przykro mi i smutno bo niedawno byl Express reporterów w 2 i znów i niej mówili. ładna i zdolna dziewczyna. bardzo mi smutno

Gość januseer
Podobno to był niejaki 36-letni Marek z Goczałkowic zatrzymany został w Legnicy bo tam ponoc pracował a namierzyli po tym jak uruchomił telefon ofiary no i wpadł jak sliwka w kompot nie zawsze jest zbrodnia doskonala

janusse,tak właśnie piszą w necie,w tv pewnie też o tym mówili.Ja się dowiedziałam z innego forum. Rosalinda,bo jełop pewniemyślał że sprawa ucichła,że ludzie-policja etc zapomnieli już o sprawie,że się nią nie zajmują.A tu klops dla niego,bo nie zapomnieli i wpadł jak sliwka w kompot.

Gość NaaNaa 28
wlasnie i raz pisza marek z a raz adam z ,to w koncu ktory

ja tego niewiem,jak w ogole ten człek sie zwie.I powiem szczerze,że mnie to nie interesuje.Choć ktoś napisał na innym forum że powinny go na lincz publiczny wystawić.

Tak,tylko nie może byc tak że jaki psychol morderca morduje niewinną dziewczyne i chodzi po tym świecie.A komuś odebrał zycie. :/

Gość jaa34234
ponoc miał zone i dzieci to teraz beda zyc piętnem mordercy męza i tatusia nie zazdroszcze im tego

Noo ja im też nie zazdroszcze miec tate i męża morderce. Jaki wstyd,na miejscu rodziny tego gnojka schowałabym się pod ziemie. :/

Odkąd zaginęła ,trzymałam kciuki za odnalezienie Asi, przykro, że ta sprawa tak się zakończyła... nie znałam Jej, ale poruszyło mną to bardzo...:( Też bym chamowi karę śmierci dała... ktoś na tym forum goczałkowicki pisał, że razem z nimi plakaty przyklejał...

Co winni są dzieci lub żona bydlaka zastanówcie się to on jest mordercą a nie oni ,dla nich to też dramat ,ja współczuję rodzinie Asi a także rozinie mordercy .a tego gada na stos aby po mału zdychał publicznie aby każdy zastanowił się i wiedział co go czeka za odebranie życia czyjegoś dziecka.Nie ma zbrodni doskonałej połaszczył się na telefon i myślał ,że już może go używć ,dobrze że dosięgnie go kara.Kiedyś był taki przypadek ,że 24 syn zaginoł ,ani śladu i po latach jego ojciec pozał sweter który miał na sobie niznajomy a któy zrobiła na drutach jego żona ,okazało się ,że jego syna zabił i spalił w piecu od cenralnego a swetra pożałował bo był ładny .