Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylweczka86

Jak często nocuje u Was chłopak??

Polecane posty

Gość sylweczka86

Jak często nocuje u Was chłopak lub jak Wy dziewczyny często nocujecie u swoich chłopaków? Jesteśmy razem od prawie dwóch lat, 3 miesiące po zaręczynach. Mamy 23 i 28 lat. Mój chłopak nocuje u mnie średnio raz na 3 miesiące a ja u niego spałam 2 razy i to zawsze po jakiejś imprezie (raz w sylwestra a raz po urodzinach) i moja mama twierdzi że coś często on zostaje u nas n a noc!! Ostatnio jak nocował to się oburzyła i powiedziała że bez powodu u nas śpi!! Czy to jest normalne?? Powiem od razu, że moi rodzice w pełni akceptują mojego narzeczonego chodzi tylko o samą sytuację spędzania razem nocy... :(

w ogóle nie nocuje, co to za zwyczaje? nie moze wrócić do siebie? nie wyobrażam sobie żadnego spania u faceta, do tego w 1 mieszkaniu z jego rodzicami! bez przesady. Takie sytuacje uważam zarezerwowane sa dla małżeństw. A co to, moi rodzice są teściowymi zeby tolerowali jego spanie? i co jeszcze? moze prysznic rano, kupka i sniadanko? zadne takie.

Gość rzeczownik
stwierdziła że śpi bez powodu, bo stękania nie słyszała

Gość nektarynka 21
u mnie spi raz na 2-3 tyg ale dlatego ze mieszka daleko i po prostu przyjezdza na weekendy:)

Gość u mnie 2 razy w tygodniu a ja
3x w tygodniu u niego :) ale ja mam 30 lat i mieszkanie

Gość Medionka11
Moja dziewczyna codziennie

Gość aaa...czesto
ze wzgledu na to ze studiuje jakies 70 km od miejsca zamieszkania (mojego i narzeczonego) to widzimy sie tylko od czwartku do niedzieli...i kazda noc spedzamy razem, czasami u niego czasami u mnie ( czesciej jednak u mnie)

Gość serfis
jeśli się mieszka z rodzicami, to w ramach przyzwoitości (jeśli rodzice akceptują) raz na 2 -3 tygodnie byłoby w porządku. Ty poważnie piszesz "raz na 3 miesiące?"

Ale wy jesteście powaleni, a co niby takiego dziwnego jest w tym, że facet z którym jesteś już dłuższy czas nocuje u Ciebie albo Ty u niego. Ja ze swoim facetem nocowalismy u siebie zamienne co weekend i tak był prysznic i śniadanko. Tym bardziej po zaręczynach, jaka głupota.

Gość codziennieeeeeeeee
:)

Dlatego, ze jak się mieszka z kims to trzeba liczyć się z ta drugą stroną. Moi rodzice nie wyobrazają sobie zeby im sie obcy facet po mieszkaniu kręcił, po tym jak wydupczył ich córkę poprzedniej nocy. A ja jestem zasadnicza i się z nimi zgadzam:)

Jeśli autorka jest ze swoim facetem ponad 2 lata i na dodatek są po zaręczynach, to raczej ten facet już nie jest obcy. Nikt nie mówi o nocowaniu po tygodniu, czy miesiacu związku, ale bez przesady

Gość wolność Tomku swoim domku..
No sorry, ale to chyba rodzice decydują skoro to ICH mieszkanie. Mogą w ogóle na cos takiego nie pozwalać. I mają święte prawo. Jak się nie podoba - zawsze można się wyprowadzić :) Bedziecie mieć własny dom, będziecie robic w nim co chcecie. I tyle w tym temacie. Dorosła jesteś, jak się nie podoba to wypad..

Gość sylweczka86
wolność Tomku swoim domku.. Ja po weselu razem z moich mężem będziemy mieszkali u mnie z moimi rodzicami więc o żadnej wyprowadzce nie ma i nie będzie mowy. Ja na serio mówię że chłopak nocuje u mnie RAZ NA 3 MIESIĄCE i moja mama robi z tego problem. Najbardziej ją przeraża to "co sąsiedzi powiedzą..." chociaż u moich sąsiadek, które są nawet młodsze ode mnie nocują faceci ale tylko u mnie jest taki problem... aż m i wstyd :/

Gość sylweczka86
Up

Gość Lipsssss
u mnie facet nocuje w kazdy weekend. ja u niego może raz w miesiacu, przewaznie po jakiejs imprezie. moi ani jego rodzice nie mają nic przeciwko, przeciez jestesmy razem 4 lata a nie 4 tygodnie. ja mam 21 lat, on 26.

Gość mporre
Jestem z ni poł roku ja mam prawie 18 lat a on prawie 20. dzisiaj przyjedzie do mnie nocowac do poniedziałku. mieszkamy od sb 20 km . czy to nie jest nic dziwnego ze bd u mnie spał ? nie m,amy zamiaru nic robic z seksem czekamy do slubu . chcemy pobyc troche razem poogladac film itp

Gość mporre
???????????????????